Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Boris van Zonneveld
Boris van Zonneveld
Recente artikelen
 1. Jaap Jongbloed
  Entertainment |
  Tv-maker en presentator Jaap Jongbloed: ‘Op mijn 62ste nam ik mijn eerste tatoeage’

  Een uitwas van een midlifecrisis wil hij het niet noemen, maar dat tv-maker Jaap Jongbloed op z’n 62ste voor het eerst een tatoeage nam, was best apart. Vond hijzelf ook. “Het was een idee van mijn vrouw.” 

 2. Frits Wester
  Premium Entertainment |
  Politiek verslaggever en commentator Frits Wester: ‘Ik ben een echte nieuwsjunk’

  Frits Wester is net 62 geworden, maar de politiek verslaggever van RTL probeert ondanks zijn voortschrijdende leeftijd fit te blijven. Sterker nog, hij is slanker dan jaren geleden. Tegenwoordig moet Frits vroeg de veren uit voor het Ontbijtnieuws van RTL en daarna gaat hij op pad met zijn hond Neil, zijn nieuwe kameraad. “Ik was meteen verliefd op het beestje.”

 3. Harry Slinger
  Premium Entertainment |
  Zanger en activist Harry Slinger: ‘Ik ben af en toe een secreet geweest’

  Hij slingert zijn biografie de wereld in, Je loog tegen mij, waarin hij zijn wonderlijke leven beschrijft. Dat begon onder arme omstandigheden in de Jordaan, waar Harry Slinger (74) kauwgom van de straat at, maar mondde uit in een nummer 1-hit en blijvende faam, want Drukwerk is weer helemaal terug. “Ik vond het altijd leuk als de deurwaarder weer voor de deur stond.”

 4. Frans Bauer
  Premium Entertainment |
  Frans Bauer: ‘Ik heb bij alle Chinezen in Nederland gegeten’

  Twintig jaar na de eerste reeks zijn de Bauers terug met een nieuwe realityserie. Vader Frans had zo zijn bedenkingen, maar zijn kinderen trokken hem over de streep. “Ik denk niet dat er miljoenen mensen gaan kijken.” (na publicatie van het interview werd bekend dat de eerste aflevering door 2,2 miljoen mensen is bekeken. Frans zat er dus flink naast)

 5. Jandino Asporaat
  Premium Entertainment |
  Komiek, acteur en restauranthouder Jandino Asporaat:´Die typetjes zijn mijn therapie’

  Jandino Asporaat gooit hoge ogen met zijn vijfde Bon Bini-film, die al 5,7 miljoen opleverde. Daarnaast realiseerde hij zijn fastfooddroom met FC Kip. Maar de komiek is niet alleen van de platte lol. “Het is heel moeilijk voor mij om alle kanten van mezelf te laten samensmelten. Het publiek begrijpt dat gewoon niet.”

 6. Eddy Zoey
  Premium Entertainment |
  Zanger en presentator Eddy Zoëy: ‘Ik heb wel heel veel mazzel’

  Eddy Zoëy (56) presenteert RTL Boulevard en Five Days Inside, maar is ook nog steeds bezig met muziek. De zanger die ooit de plaat Bijna maakte en daar bíjna de Top 40 mee haalde, zegt daar toch anderhalve ton aan te hebben verdiend, maar met animatiefilms is hij gestopt. “Als RTL morgen zou zeggen dat ze ineens veel minder gaan betalen, stop ik ermee.”

 7. Adriaan
  Premium Entertainment |
  Acrobaat en kindervriend Aad van Toor: ‘Bas is niet gelukkig’

  Aad van Toor was weer even terug met een documentaire over Bassie & Adriaan. De inmiddels 81-jarige acrobaat overleefde kanker en ziet met lede ogen aan hoe zijn 88-jarige broer Bas aftakelt. ‘Bij alles wat er is, heeft ie hulp nodig. Dan ben je niet gelukkig.’

 8. Gert Verhulst
  Premium Entertainment |
  Mediatycoon Gert Verhulst: ‘Ik wil een voorbeeld zijn voor mannen’

  Gert Verhulst is een van de grootste mediatycoons van België. Met zijn Studio 100-imperium is hij niet meer weg te denken, maar de 56-jarige presentator gebruikt zijn bekendheid ook om iets te veranderen aan het beeld dat mannen van zichzelf hebben. “Ik hoop dat ik voor mannen van mijn leeftijd een voorbeeld kan zijn, om zich zonder gêne te tonen aan het zwembad.”

 9. Amber Koelewijn
  Premium Entertainment |
  Wordt Amber Koelewijn straks Miss World?

  Amber Koelewijn is dit jaar de Nederlandse afvaardiging bij de verkiezing van Miss World in India. Voor de 19-jarige brunette uit Spakenburg is het een groot avontuur, dat zij aangaat als vrijgezel. “Ook al vragen sugardaddy’s me om foto’s van mijn voeten.”

 10. Marco Schuitmaker
  Premium Entertainment |
  Zanger Marco Schuitmaker: ‘Opeens ziet iedereen me staan’

  Marco Schuitmaker scoorde met Engelbewaarder de Nederlandstalige hit van het jaar. De 24-jarige Drent heeft op zijn jonge leeftijd al meer succes dan hij ooit nog lijkt te kunnen evenaren, en daar is hij zich maar al te bewust van. Vandaar dat de teller dit jaar de vierhonderd optredens aantikt. “Ik heb nu meer bereik en dat is gewoon leuk.”