Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Dumpt' Peter Gillis al zijn vakantieparken? De Brabander reageert

Volgens Omroep Brabant wil Peter al zijn elf parken lozen.

Peter Gillis

De Brabantse omroep stelt op basis van 'betrouwbare bronnen' dat Peter zelfs al in gesprek zou zijn met een potentiële koper. Aanleiding voor de plotselinge verkoop zouden de problemen zijn rondom Peters parken - de locatie Prinsenmeer is op last van de gemeente Ommel gesloten omdat het vermoeden bestaat dat de Brabander de vergunningen misbruikt 'voor criminele doeleinden', zo schreef Omroep Brabant in december 2023 al.

En ook andere parken zouden op de tocht staan, zo werd enige tijd terug bekend. Ook in die gevallen zouden vergunningskwesties een bron van onzekerheid zijn voor de Massa is Kassa-ster. Dé oplossing om van al het gezeik af te zijn is de verkoop van alle parken. Die zouden dan zonder problemen weer open kunnen, mits de nieuwe eigenaar een koosjer figuur is natuurlijk. Met de verkoop zou het programma Massa is Kassa mogelijk wel op losse schroeven komen te staan. De show draait immers om het reilen en zeilen van de parken.

Reactie Peter Gillis

Opvallend: Peter ontkent alles. Shownieuws heeft de miljonair aan de tand gevoeld over de mogelijke verkoop van zijn vakantieparkenimperium, en de Brabander is duidelijk: 'Daar is helemaal geen sprake van'.

Peter in de rechtbank

Het blijft ondertussen wel rommelen rondom Gillis. Zo heeft de fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD) hem dus in het vizier en is het nog maar de vraag of alle vergunningen voor zijn parken verleend gaan worden.

En dan is er natuurlijk nog de zaak tussen Peter en Nicol Kremers, de ex die hem voor de rechter sleept wegens mishandeling en seksueel geweld. Kremers stelt dat Peter Gillis in haar rug en neus heeft gebeten, haar tegen de muur heeft gedrukt en in haar borsten heeft geknepen. Allemaal in de periode vlak voordat de twee uit elkaar gingen.

Tot slot is Peter aangeklaagd door zijn werknemer Samir, horeca-chef in een van Peters parken. Samir is boos op de Brabantse miljonair vanwege een geldkwestie. Daarnaast stelt hij dat hij moest doorwerken, ondanks dat hij last had van een longontsteking. Naar eigen zeggen is de horeca-chef inmiddels in een burn-out beland.

Peter heeft het er maar druk mee. Tegelijkertijd begint het nieuwe seizoen van Massa Is Kassa op vrijdag 5 april op SBS6. Naar verwachting is daarin dan weer niks niks te zien van de rechtszaken en problemen rondom de vergunningen.

Entertainment
  • Shownieuws, Omroep Brabant
  • NL Beeld / Heukers Media