Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Nicol Kremers werkt keihard aan achterwerk in de sportschool

De ex van Peter Gillis laat al vol trots haar bilpartij zien.

Nicol Kremers

Sinds het over en uit is met de vakantieparkbaas richt Nicolleke zich op haar eigen carrière. Zo is Kremers al een tijdje actief op het platform OnlyFans, waar ze behoorlijk pikante kiekjes van zichzelf plaatst. Je moet toch nog wat doen om nog knaken te verdienen natuurlijk. Ook op Instagram houdt de realityster zich ab-so-luut niet in en neemt ons nu mee in het kweken van een (hopelijk) behoorlijke achterbumper.

Op een video die Kremers plaatst is te zien hoe ze hard aan het werk is in de sportschool om haar stootkussens te vergroten. 'Building that peach [ass]', schrijft de ex van Peter Gillis onder de video. Opmerkelijk aan het beeldmateriaal is dat haar huidige bilpartij vooral in beeld is. Goed om te bewaren als vergelijkingsmateriaal natuurlijk.

Om er écht zeker van te zijn dat haar huidige achterwerk goed op beeld staat, moet er natuurlijk ook een foto met de billetjes naar achter op 'The Gram' komen te staan. Want het is handig om te laten weten dat je ermee bezig bent en wie weet levert dat nog wel wat extra abonnees op op OnlyFans. Lang niet dom hoor, Nicolleke weet precies wat ze doet. En voor degenen die het niet direct door hebben, linkt mevrouw Kremers natuurlijk gewoon even door naar haar account.

Naast het werken aan haar lijf voor de erotische content, is ze ook nog druk met een boek over zichzelf. 'Het boek van Nicolleke - Mijn waarheid, mijn overwinning' gaat over haar leven en over de periode met miljonair en Talpa-ster Peter Gillis.

Echter is de publicatie van deze bestseller voorlopig uitgesteld wegens de rechtszaak die er loopt tegen haar ex. "We hebben gewoon gezien dat het sinds die rechtszaak, toen ze weer met hem werd geconfronteerd en zelfs werd uitgelachen, niet goed gaat met haar. Nu het boek lanceren zou nieuwe spanningen met zich meebrengen", aldus Nicols manager Wouter van Dort tegen het AD.

Gelukkig voelt Kremers zich goed genoeg om de sportschool in te duiken. Het zorgt niet alleen voor stressvermindering, maar ook voor een flinke bilpartij. En hopelijk voelt ze zich ook straks goed genoeg om het eindresultaat met ons te delen.

Entertainment
  • Instagram, AD
  • NL Beeld / Patrick van Emst