Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Sylvie Meis showt koplampen op worstenfeest in Oostenrijk

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat aan Sylvie's sprookje met miljonair Wim Beelen een eind is gekomen. Treurig natuurlijk, maar Sylvie laat zich niet uit het veld slaan en neemt haar twee vriendinnen mee naar een heus worstenpartijtje.

Sylvie Meis

Mevrouw Meis heeft zich in een soort van klederdracht-jurkje geworsteld. Tenminste, aan de voorgevel te zien zit het aardig strak. Maar eerlijk is eerlijk, ze kan zelfs zo'n jurk prima hebben.

Sylvie is in Oostenrijk, in het plaatsje Kitzbühel. Volgens bronnen zou haar ex-man, die kunstenaar, daar ook aanwezig zou zijn.

Meis is naar eigen zeggen in het Oostenrijkse plaatsje voor een soort Oktoberfest. "Attending the iconic Weißwurst party", schrijft ze onder haar foto. Mevrouw past zich hierbij keurig aan bij de 'dresscode' en heeft een traditionele Dirndl-jurk aangetrokken, waar haar borsten in ieder geval goed in uit komen.

'Mannen mogen best flirten'

Vlak na de breuk met de stinkend rijke Beelen, liet Sylvie aan de Duitse krant Bild weten dat mannen best met haar mogen flirten. Het lijkt er dus niet echt op dat Meis veel last heeft van liefdesverdriet. En wat helpt er anders beter tegen dit soort verdriet dan een soort worstenfestijn met mannen in lederhosen? "Ze zien er allemaal heel sexy uit", aldus Sylvie.

De blondine weet na jaren flirt ervaring opdoen in ieder geval prima de aandacht van de mannen te trekken. Gewoon die voorgevel in de strijd gooien. Juist in zo'n jurk. Je weet maar nooit, straks tref je de volgende miljonair.

Entertainment
  • Instagram, Bild
  • NL Beeld / Action Press