Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Over en uit tussen Sylvie Meis en stinkend rijke Wim Beelen

Sylvie Meis en Wim Beelen zijn na maanden uit elkaar. Sneu zeg.

Sylvie Meis

De relatiegeschiedenis van Sylvie Meis bestaat uit topvoetballers, zakenmannen en een kunstenaar. Het type van Sylvie is dan ook vrij simpel: een succesvolle man met een dikke bankrekening. Toch sneuvelt nu de zoveelste relatie voor Meis. "Onze levens kwamen totaal niet overeen", aldus Beelen.

Sylvie leerde de miljonair in de zomer van 2023 kennen op een terras in Amsterdam. In oktober kwam de presentatrice met het nieuws naar buiten dat zij inderdaad een nieuwe man aan de haak had geslagen. Inmiddels is het januari 2024 en is de zoveelste relatie van Meis alweer gesneuveld.

Wim laat op zijn privé-account op Instagram aan vrienden en familie weten dat het over en uit is met mevrouw Meis. "Na twee dates moest iemand dat zo nodig in de pers brengen. We hebben daarna een spoedcursus kennismaking gedaan en ik kwam al snel tot de conclusie dat onze levens totaal niet overeenkomen", luidt het statement van Beelen. In het bericht wenst hij de blondine 'veel succes'. "Je bent een bijzondere, lieve vrouw. Bedankt."

Sylvie zelf heeft volgens De Telegraaf nog niet gereageerd op het Instagram-bericht van haar inmiddels ex.

Wim Beelen

Wim Beelen is de voormalig afvalkoning van ons land. Beelen heeft die bijnaam te danken aan een 'sloopimperium' dat hij op zijn zeventiende startte. Zijn bedrijf sloopte panden door heel Nederland en groeide zelfs uit tot het op 16 na grootste sloopbedrijf ter wereld. Hij sloopte gebouwen en recyclede materialen. Tot 2020, toen hij zijn complete imperium voor een leuk bedrag van de hand deed.

Beelen zit sinds die tijd echter niet op zijn krent. Hij pompte geld in een Dutch Superyacht Tech Campus, waar knappe koppen zich bezighouden met hele dikke vaartuigen. En natuurlijk kocht hij zelf ook een leuk drijvend optrekje, namelijk de Lucky Us, een jacht van 42 meter. Kosten: meer dan 17 miljoen euro.

Over geld gesproken: Beelen zou nog wel een paar bootjes kunnen aanschaffen. Zijn vermogen wordt in de Quote 500 geschat op een slordige 155 miljoen euro.

Entertainment
  • De Telegraaf, Instagram
  • NL Beeld / Imago