Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: sexy Sylvie Meis staat in lingerie achter een raam

Sylvie heeft naast een kersvers lingeriesetje ook een nieuwe miljonair gescoord, zo melden verschillende bladen. 

Sylvie Meis

Eind mei maakte FHM bekend dat hun lezers Gwen van Poorten (34) tot mooiste vrouw van Nederland uit hebben geroepen. Dames als Monica Geuze, Sylvana IJsselmuiden, Kim Feenstra en Abbey Hoes gingen haar voor.

Gwen tegen het mannenblad: "Ik zal nooit over mezelf zeggen dat ik de leukste of lekkerste ben. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je jezelf ook mooi vindt. Dat ik in dat rijtje van winnaressen mag komen te staan, vind ik superleuk."

Meis

Maar Van Poorten was niet de enige die een prijsje in ontvangst mocht nemen. Zo ontving atlete Lieke Klaver de award voor mooiste sportvrouw en ging niemand minder dan Sylvie Meis met een 'Queen of the Century Award' naar huis. Een soort oeuvreprijs.

Maar zo'n bokaal krijg je niet zomaar. Voor wat hoort wat. En dus ging Sylvie Françoise Meis uit de kleren voor een shoot. Een van de foto's deelde de presentatrice enkele dagen geleden op haar Instagram-pagina. Op de plaat zien we een zwoel kijkende Sylvie, die vanachter een raam verwachtingsvol naar haar vogelvoederplankje in de achtertuin staart. Tenminste, dat is onze interpretatie van het tafereel.

Nieuwe miljonair aan de haak geslagen

Hoewel Sylvie Meis sinds begin 2024 weer vrijgezel was, schijnt ze nu een nieuwe miljonair aan de haak te hebben geslagen. Zowel het Duitse BILD als Shownieuws noemt de Duitse Patrick Gruhn (33) als nieuwe partner. Gruhn is de zoon van de bekende 'playboy' en nachtclubeigenaar Rolf Eden. De markante bekende Duitser had op het moment van overlijden (2022) een geschat vermogen van rond de 200 miljoen euro. Zoon Patrick, tech-ondernemer en een van Edens zeven kinderen, kreeg toen een deel van de poen. Zijn vermogen wordt op dit moment geschat op een slordige 30 miljoen euro.

Gruhn zit dus behoorlijk goed in de slappe was, maar heeft nog lang niet zoveel knaken als Sylvies vorige liefje. Selfmade miljonair Wim Beelen (48) werd rijk met slopen en recyclen, en heeft inmiddels een vermogen van rond de 150 miljoen euro opgebouwd. Daarmee moet toch een 'nieuwe Sylvie Meis' te regelen zijn, niet waar?

Entertainment
  • Instagram, Quote
  • NL Beeld / Action Press