Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Bridget Maasland (49) deelt 'schaamteloos kiekje' in bikini

De presentatrice heeft het gevoel dat ze eindelijk weer zichzelf is, ook in bikini.

Bridget Maasland

Al eerder zagen we Maasland zonder kleding op haar Instagram-pagina verschijnen. Deze keer heeft ze er toch voor gekozen om er een bikini bij aan te trekken. "Even een schaamteloos kiekje in bikini in mijn badkamer. Ik ben er nog niet maar de broodjes op mijn buik komen in zicht", schrijft de presentatrice onder haar 'kiekje'.

De blondine geeft aan 'F*CKING trots' te zijn op alles wat ze de afgelopen jaren heeft behaald. Zo stopte Maasland een aantal jaar geleden met het drinken van alcohol, ging ze in schema-therapie én liet ze afgelopen jaar haar borstimplantaten verwijderen. Met behulp van een afslankprogramma wist ze als kers op de taart óók nog eens haar levensstijl aan te passen. "Het voelt, alles bij elkaar, alsof ik eindelijk weer mezelf ben", aldus Bridget.

De 49-jarige presentatrice heeft één doel en dat is fit de 50 behalen. Zo schrijft ze onder de foto: #Hoewordtik50. En dat is goed nieuws voor ons, want als dit de nieuwe Bridget Maasland is, kunnen we hopelijk nog veel meer van dit soort 'schaamteloze kiekjes' verwachten.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst