Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: Bridget Maasland laat zich poedelnaakt op het internet zien

De blondine is bezig met afvallen en om haar lichaam eens even goed te laten zien, trekt Maasland ál haar kleding uit. Ja, ook haar ondergoed.

Bridget Maasland

Net als voorgangers Heleen van Royen, Halina Reijn en Isa Hoes waagt Bridget Maasland zich nu ook aan hét afslankprogramma onder vrouwelijke BN'ers: DAG ÉÉN. Een programma waarbij de vrouwen afvallen door middel van sport, voeding en begeleiding. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat ons vooral interesseert zijn de pikante plaatjes die na afloop worden gedeeld op Instagram.

Zo zagen we eerder hoe Halina Reijn - met vrij weinig onderbroek - een foto van haar achterwerk met ons deelde:

Hoe Heleen van Royen met behoorlijk weinig aan op de grond lag te poseren:

En hoe Isa Hoes verschillende plaatjes in ondergoed met ons deelde, van voor én achter:

Maasland vond duidelijk dat het tijd was om wat kilo's kwijt te raken en besluit net als de andere vrouwen zich aan te melden bij het succesvolle afslankprogramma. Samen met zoon Mees gaat ze zich richten op een gezondere levensstijl. "Rust, ritme en regelmaat", schrijft de RTL Boulevard-presentatrice.

De blondine deelt op haar Instagram-pagina een video van haar afslankproces, waarin óók een foto zonder kleding verschijnt. Niks mis mee.

Het is even geduld hebben, maar dan heb je ook wat: een naakte Maasland.

Wat er zo ontzettend bijzonder is aan dit specifieke afslankprogramma, weten we niet. Wat we wel weten is dat steeds meer vrouwelijke BN'ers zich aansluiten bij DAG ÉÉN. Zo zijn ook Goede Tijden Slechte Tijden-actrice Bertie Wierenga en 'Gravinfluencer' Eloise van Oranje te zien op het Instagram-account van het afslankprogramma. Dat belooft veel goeds.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst