Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: nichtje Peter Bosz flaneert in bikini

Het gaat goed met Peter Bosz. Hij staat met PSV bovenaan de ranglijst van de Eredivisie. Daarnaast ziet het spel van de Eindhovenaren er goed uit, net als het nichtje van de trainer.

Peter Bosz

Joy is het succesvolle nichtje van Peter Bosz. Zo is ze onder de naam BeautyNezz erg populair op YouTube en Instagram. Daarom moet zij ook af en toe even relaxen. Dat doet ze dan bijvoorbeeld op CuraƧao, gekleed in een bikini die ook een zebra niet zou misstaan. In ieder geval gunt het nichtje van Peter haar volgers ook wel iets en kunnen zij ook een reis naar het Antilliaanse eiland winnen. Helaas zonder Joy.

Er is in ieder geval genoeg te vieren in het leven van het nichtje van de PSV-trainer. De Eindhovenaren hebben tot nu toe alle wedstrijden gewonnen in de Eredivisie. Oom Peter zal dus vast wel goedgemutst op de kringverjaardagen komen. En een feestje was er onlangs nog te vieren, Joy mocht namelijk 21 kaarsjes uitblazen.

Waar haar oom in interviews al zijn woorden wikt en weegt, heeft Joy geen moeite om veel van zichzelf te laten zien. Zo pleurt ze gemakkelijk een foto online waar we haar boezem in vol ornaat kunnen aanschouwen.

De zwarte BH ruilt Joy overigens zonder moeite in voor een rode bikini. Dit doet ze dan wel in een huisje in het bos. Je moet wat om je Instagram-tijdlijn een beetje interessant te houden natuurlijk.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Proshots, Instagram