Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Deze bekende YouTuber is het ultra-knappe nichtje van Peter Bosz

Peter Bosz is het aankomende seizoen weer te bewonderen in de Eredivisie, dit keer als trainer van PSV. De coach is echter niet het enige bekende gezicht in de familie, haar nichtje Joy geniet ook veel bekendheid en is een plaatje.

Peter Bosz

Het nichtje van de PSV-trainer is bekend door haar YouTube-kanaal BeautyNezz. Joy maakt vooral video’s over lifestyle, cosmetica en mode. Ook deed ze verschillende klussen voor Tina en Nickelodeon.

Joy is echter dus ook het nichtje van voetbaltrainer Peter Bosz. In 2019 interviewde zij haar oom op haar YouTube-kanaal. Joy is zelf de dochter van de zus van de PSV-coach. Naast het nichtje van Peter Bosz en succesvol YouTuber is Joy nog iets: ontzettend knap!

De YouTuber was onlangs op vakantie in het Spaanse Malaga. Daar maakte ze wat kiekjes bij het zwembad. Op de foto’s draagt ze een strakke bikini. Bosz showt in het bericht haar prachtige lichaam, en waarom zou je het niet doen als je daarover beschikt.

De familie Bosz heeft dus naast een bekende voetbaltrainer ook een bekende en daarnaast beeldschone YouTuber in de familie. We zullen Joy in ieder geval niet terugzien in de selectie van PSV, hopelijk wel weer in bikini!

Sport
  • Instagram, Beautynezz
  • NL Beeld / Proshots