Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: de heerlijke vrouw (36) van kersverse PSV-speler Ivan Perišić

Ivan Perišić heeft deze week heel verrassend een 1-jarig contract getekend bij PSV. Daarom bekijken we even wat voor dame hij mee naar Brabant brengt.

Perišić

De 35-jarige Kroaat Ivan Perišić werd deze week gepresenteerd als nieuwe speler van PSV. De 136-voudig international tekent voor 1 jaar bij de Eindhovenaren en kan naar eigen zeggen komende zondag tegen Fortuna al minuten maken. Al zal dat geen hele wedstrijd zijn. Daarvoor is hij nog niet fit genoeg.

De komst van Perišić betekent ook dat er wellicht een mooie Kroatische voetbalvrouw op de tribune plaatsneemt in Sittard. En anders gebeurt dat de komende weken al. De dame in kwestie: Josipa Perišić, de 36-jarige Kroatische schone, waarmee Perišić drie kinderen heeft.

Perišić en Josipa in de tijd dat de voetballer nog in München speelde.

Het stel kent elkaar van de middelbare school en trouwde - in het geheim - in 2012, nadat Josipa voor de eerste keer zwanger raakte. In 2020 deden ze het feestje nog eens dunnetjes over in de kerk, om daarna een dik feest te vieren in het Martinis Marchi-kasteel op het Kroatische eiland Šolta.

Mooie carrière

Ivan Perišić kwam dus al 136 keer uit voor het Kroatische voetbalelftal. Daarnaast heeft hij een mooie reeks clubs achter zijn naam staan. De tweebenige speler stond onder meer onder contract bij Borussia Dortmunt, Inter, Bayern München en Tottenham Hotspur. Voordat hij transfervrij overkwam naar PSV speelde de Kroaat nog eventjes in zijn thuisland bij Hajduk Split.

De Eindhovenaren hebben Perišić in huis gehaald als vervanging voor Hirving Lozano, die in de winterstop naar Amerika gaat. Daar gaat de Mexicaan spelen voor San Diego FC. De 25-jarige Perišić zal dus in ieder geval als aanvaller ingezet gaan worden door Peter Bosz. Maar, zo legt de Kroaat uit, hij kan eigenlijk overal ingezet worden.

Perišić tijdens zijn eerste persconferentie in Eindhoven: "Doelman is de enige positie waar ik nog niet heb gespeeld. Ik kan overal spelen waar de trainer mij nodig heeft. Ik ben tweebenig, daar ben ik al vanaf elf jaar mee begonnen."

Tijdens de het persmoment onthulde de Kroaat dat ook Ajax interesse in hem had.

"De interesse van Ajax was een dag of tien geleden", aldus de kersverse PSV'er. "Waarom het niet gelukt is om met hen tot een deal te komen? Dat moet je aan de mensen binnen Ajax vragen."

Of hij het jammer vindt dat hij nu in Eindhoven aan de slag gaat, en niet in Amsterdam? Daar lijkt het niet op. "Ik hoop dat we Ajax gaan verslaan."

Entertainment
  • NL Beeld / Pro Shots