Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man wordt doodgestoken omdat hij joint niet wil doorgeven

Wie weleens een jointje heeft gerookt met zijn vrienden, weet dat je op den duur het pretsigaretje moet doorgeven. Het wordt niet gewaardeerd wanneer je je niet aan deze ongeschreven regel houdt. In Florida kostte dat zelfs iemand het leven.

Joint

Joseph McDonald kreeg bezoek van twee vrienden van zijn broer om wiet te roken. Omdat zijn broer niet thuis was, gingen de vrienden met zijn tweeën een jointje roken. Het escaleerde toen McDonald werd overgeslagen tijdens het doorgeven van de pretsigaret en te horen kreeg dat hij niet mee mocht doen. Dat meldt Fox 35 Orlando.

McDonald stak uiteindelijk één van de bezoekers met een scherp voorwerp in zijn buik. Een getuige hoorde mensen vechten toen hij in zijn garage stond. Hij zag vervolgens het slachtoffer bloedend naar buiten lopen.

Het slachtoffer vroeg vervolgens aan iemand om het alarmnummer te bellen. Daarna werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan zijn verwondingen overleed.

Arrestatie

Joseph wordt er nu van verdacht een moord te hebben gepleegd met voorbedachten rade. Momenteel zit hij vast in de gevangenis. Hij was eerst op de vlucht geslagen, maar de politie vond hem later. Hij had een bloedende hand, die waarschijnlijk is veroorzaakt door het scherpe voorwerp. Bodycams van de politie hebben de arrestatie vastgelegd.

De verdachte in deze zaak zou volgens Fox 35 Orlando al een aantal jaar last hebben van een significante psychische aandoening. Hij woonde pas een paar maanden in het huis, maar de lokale autoriteiten waren wel al op de hoogte van zijn problematiek.

Bizar
  • Fox 35 Orlando
  • Adobe Stock
  • Fox 35 Orlando