Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de bizar mooie dochter van voormalig voetballer Orlando Trustfull

Wederom een oud-voetballer met een plaatje van een dochter. Moïse Trustfull, dochter van Orlando Trustfull.

Orlando

Orlando heeft samen met televisiepresentatrice en voormalig model Quinty Trustfull een prachtige dochter op de wereld gezet, namelijk de 28-jarige Moïse. Dochter Trustfull timmert zelf ook lekker aan de weg tegenwoordig en is zelf veranderd in een 'BN'er'. Zo is ze werkzaam als actrice en presentatrice. Net als moeder dus.

Ondernemer

Moïse lijkt van alle markten thuis te zijn. Ze is niet alleen hartstikke knap, maar heeft haar zaakjes ook nog eens goed op orde. Het ondernemerschap stroomt door haar aderen en dat uit zich in een eigen winkel ByMoïse én restaurant Poppy's in Amsterdam. Daarnaast kan ze ook nog acteren en presenteren. Wat een vrouw.

Dat Moïse een restaurant heeft geopend met vriendinnen is niet gek, want ze houdt enorm van koken. Ze heeft zelfs een eigen Instagram-pagina waar ze verschillende recepten met de rest van de wereld deelt. Handig niet?

Ambassadeur

Dochter Trustfull zet zich niet alleen voor zichzelf en de leuke dingen in. Ze is namelijk ambassadeur van Plan International NL. Deze organisatie zet zich in voor kwetsbare kinderen over de hele wereld. Samen met de organisatie zet Moïse zich in voor deze kinderen en jongeren, omdat zij dezelfde rechten en kansen verdienen als alle andere kinderen. Een mooie organisatie om je voor in te zetten dus. Top wijf.

Moïse is al zeker zeven jaar samen met zanger Kaj van der Voort. Die Kaj, die heeft het dus al zeven jaar lekker voor elkaar met zo'n vrouw. Ze kan goed koken, is bloedmooi en goed voor de wereld. Wat een plaatje is de dochter van Orlando en Quinty, Moïse Trustfull.

Entertainment
  • Instagram, RTL Boulevard, Plan International
  • NL Beeld / Proshots