Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Nicol Kremers klimt in lingerie een kookeiland op

Niet iedereen gebruikt de keuken om worstenbroodjes klaar te maken.

Nicol Kremers

Het zijn roerige tijden voor Nicolleke. Ze beëindigde haar (naar eigen zeggen) gewelddadige relatie met een campingbaas, werd vervangen door Peters nieuwe vriendin Wendy en wilde uiteindelijk niks meer te maken hebben met de forse Brabander of het programma Massa is Kassa.

De breuk is inmiddels alweer een tijdje terug, maar Kremers leven is nog steeds niet geheel zonder drama. Zo moet ze 10 oktober voor de rechter verschijnen omdat ze afgelopen maart een bloedproef weigerde. Dit gebeurde nadat ze in haar auto werd aangehouden door de politie. De agenten in kwestie stellen dat ze een 'emotionele, verdrietige en angstige indruk' maakte. Met de proef wilden ze checken of Kremers onder invloed was van drank of drugs. Nicolleke weigerde destijds mee te werken en moet daarom voor de rechter verschijnen.

Kookeiland

Toch lacht het leven haar ook toe tegenwoordig. Ze schoolde zich om van huisvrouw naar 'content-maker' en heeft nu duizenden volgers die maandelijks hun zuurverdiende knaken overmaken voor een stukje bloot. Als klap op de vuurpijl staat ze zelfs op de cover van de meest recente Playboy. Ja hoor, Kremers weet ook zonder Peter aardig in beeld te blijven.

Daarvoor gebruikt ze vooral haar Instagram-account. Via pikante foto's en video's probeert de Brabantse wekelijks mannen richting haar betaalde accounts op andere platforms te lokken. Een kookeiland beklimmen in lingerie? Geen probleem voor Nicolleke. Als er producten verkocht moeten worden hopt ze zonder zeuren het aanrecht op, zo is te zien in een van haar laatste posts.

In de video loopt Nicol te zwaaien met wat ballen aan een touwtje. Die zijn - we hebben wat research gedaan - bedoeld voor vrouwen om in te brengen. Niet zo avontuurlijk aangelegd? Ook in de kerstboom staan ze vast prachtig.

Entertainment
  • Instagram Nicol
  • NL Beeld / Patrick van Emst