Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Volle Nicolleke krijgt kritiek op lingeriefoto's: 'Zelfde figuur als Petertje'

Mensen die geabonneerd zijn op haar betaalde profielen krijgen tegenwoordig meer Nicol voor hun geld.

Nicol Kremers

We hebben Nicol Kremers vooral als de veel jongere vriendin van Peter Gillis leren kennen, maar de Massa is Kassa-dagen liggen alweer een tijdje achter haar. De breuk van het stel ging immers gepaard met het einde van haar tv-carrière. Gillis heeft inmiddels weer een nieuwe griet aan z'n zijde, maar daar zal Kremers absoluut niet rouwig om zijn.

De Brabantse lag naar eigen zeggen namelijk behoorlijk in de clinch met de vakantieparkenmiljonair. Ze beschuldigt hem zelfs van mishandeling. Volgens Nicol Kremers beet Gillis in haar neus en rug, gooide hij haar tegen de muur, kneep hij in haar borsten en trok hij aan haar haren. De zaak rondom de vermeende mishandelingen loopt nog.

Nieuwe carrière, nieuw lijf

Ondertussen moet er natuurlijk wel een boterham verdiend worden in huize Kremers. De pinpas van Gillis heeft ze tenslotte moeten inleveren en Wendy van Hout heeft haar plek ingenomen in de tv-serie. Vandaar dat Kremers een paar profielen heeft aangemaakt op sites waar betaalde volgers pikante content kunnen zien.

Via Instagram probeert ze regelmatig nieuwe klandizie naar die betaalsites te lokken. Dat doet ze met wat pikantere lingerie- en bikinifoto's. Maar het is volgers opgevallen dat Kremers het afgelopen half jaar flink wat kilo's is aangekomen.

Niet dat daar iets mis mee is; mensen moeten vooral zelf weten wat en hoeveel ze in hun giechel drukken. Of het nou gembershotjes zijn of een compleet pak worstenbroodjes. Het Instagram-volk is echter meedogenloos en zaagt Kremers bij de enkels af. Ze wordt zelfs vergeleken met haar ex: "Je krijgt een beetje hetzelfde figuur als Petertje", is te lezen in een reactie. Een ander noemt haar 'bolle', zoals Gillis ook wel genoemd wordt.

Maar zoals het gezegde luidt: smaken verschillen. Zo zijn er ook zat volgers die de extra kilo's wel kunnen waarderen. "Vlees is voor mannen..botjes voor hondjes", aldus een stille aanbidder onder de foto.

Entertainment
  • Instagram Nicol Kremers
  • NL Beeld / Patrick van Emst