Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Foto's: 'Nicolleke' Kremers met blootshoot in Playboy

Ja hoor, Nicolleke volgt Jaimie Vaes op als nieuwste covergirl van Playboy. 'Ik was niet nerveus, want ik heb al zoveel fotoshoots gedaan.'

Nicol Kremers

Van 'trophy wife' van een grote kale vakantieparkenbaas naar Playboy-bunny, wie had dat ooit gedacht? Nou, Nicol wel. Sinds ze bij Petertje weg is timmert ze hard aan de weg om iets voor zichzelf neer te zetten. En met duizenden volgers die betalen voor haar pikante content lijkt dat aardig gelukt. De Playboy-shoot is wat dat betreft een logische stap voor de reality-vrouw.

'Ik ben wel wat gewend'

Naast de cover siert Kremers ook een aantal andere pagina's in s' werelds bekendste blotevrouwenblaadje. Poedeltjenaakt, zoals het hoort. Of ze nerveus was voor de camera? Zeker niet. "Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied", aldus Nicol. "Ik heb een webshop met seks- toys en accounts op de platforms Fancentro, Friends2Follow en OnlyFans."

Hieronder een voorproefje van de samenwerking tussen Playboy en Kremers. Zonder balkjes gluren? De nieuwste Playboy scoor je donderdag in de winkel of via Tijdschrift.land.

Wie wordt de volgende BN'er?

Met eerst Jaimie Vaes en nu Nicol Kremers is Playboy duidelijk een nieuwe weg ingeslagen. Of eigenlijk een oude, aangezien er vroegâh - toen de lucht nog schoon en de seks vies was - vaak zat BN'ers in het blad schitterden. Volgens hoofdredacteur Niek Stolker zijn de oplages in ieder geval flink gestegen en kunnen lezers de komende tijd meer moois verwachten. Hij is naar eigen zeggen met een 'bekende 50-plusser' bezig. Wie dat is, houdt Stolker echter nog even geheim...

Entertainment
  • Playboy
  • Toonen-Wientjens Photography