Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Sylvana IJsselmuiden maakt boottochtje door Friese wateren in bikini

Sylvana IJsselmuiden werd in 2020 door FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. In 2023 maakt ze dat nog steeds waar op haar Instagram.

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana kennen we natuurlijk als het gezicht van Dumpert. Hier hebben wij haar leren kennen als een blonde schoonheid die niet op haar mondje is gevallen. Die combinatie spreekt ons wel aan. Verder won ze ook nog in 2022 Hunted VIPS. In dit programma moet je zorgen dat je uit de handen blijft van de opsporingsdienst. De presentatrice krijg je dus niet zomaar te pakken.

Dit weekend is de blondine een stukje gaan varen in haar geboorteprovincie Friesland. Hier zijn voor de Friezin natuurlijk genoeg wateren te vinden om even een tochtje te maken met de boot. Dat idee heeft ze in de praktijk gebracht. In bikini vaart ze de Friese wateren af en dat levert mooie plaatjes op. Sylvana heeft nog altijd een goddelijk lichaam.

Bootje varen lijkt sowieso een hobby te zijn van de blondine. Een aantal weken terug vertelde IJsselmuiden dat het al een jaar aan is met haar vriend. Helaas voor ons, Sylvana is bezet. In deze post zien we dat het stel ergens in het buitenland aan het varen is. Hierbij kunnen we Sylvana weer in bikini bewonderen.

Verder lijkt de presentatrice wel van de buitenlucht te houden. Als ze gaat sporten zoekt ze een buitensport uit. Zo zien we op Instagram dat ze laatst is gaan golfen. Of ze er nou heel goed in is dat betwijfelen we. Zelf zegt ze daar het volgende over: “Golf is een heerlijk ontspannende manier om ontzettend gefrustreerd en teleurgesteld in jezelf te raken!” Gelukkig zien wij dat Sylvana genoeg andere kwaliteiten heeft.

Als het aan de presentatrice zelf ligt zien we haar nog genoeg in beeld de komende tijd. Misschien wel als Kees Flodder, dochter Kees welteverstaan. Er wordt gefluisterd dat het verhaal rondom de asociale familie een nieuw leven ingeblazen gaat worden, vertelde IJsselmuiden onlangs op Instagram. Ze zou zelfs al contact hebben met filmregisseur Dick Maas, maar zenders zouden moeilijk doen. Wij zien het wel zitten in 'Sylvana Kees Flodder'. Het liefst in bikini natuurlijk!

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media, Instagram