Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hans Klok gaat he-le-maal los op Bridget Maasland: 'Oud mokkel', 'k*twijf', 'mormel'

Klok tovert even een paar grove beledigingen uit de hoge hoed...

Hans Klok

Klok en Maasland zullen waarschijnlijk nooit de beste maatjes worden. De twee hebben in het verleden wat bonje gehad, maar lijken vandaag de dag geen centimeter dichterbij elkaar te zijn gekomen. De snerende opmerkingen van de illusionist met de eeuwig wapperende haardos zijn wat dat betreft het meest recente wapenfeit.

Zwakste schakel

Aanleiding voor de aanval op Bridget is een oud fragment van de blonde presentatrice, uit de tijd dat ze nog De Zwakste Schakel presenteerde. Maasland was destijds de geestelijk opvolgster van 'überbitch' Chazia Mourali en kraakt in het fragment een deelneemster af. "Ben je maar drie jaartjes ouder dan ik?" aldus Bridget. "Echt waar?"

Voor de duidelijkheid: het was natuurlijk de bedoeling dat Maasland hard, snerend en bitchy was. Zo deed Anne Robinson het ook in de originele Britse versie van het programma, evenals Bridgets voorganger Chazia.

Hans komt er met gestrekt been in

Maar dat is voor Hans Klok duidelijk geen reden om zich in te houden. Op social media reageert de illusionist en noemt haar onder andere een 'kutwijf' en 'schaamteloos'.

Ook zanger Douwe Bob ziet het fragment, waarop de zanger stelt dat Bridget zelf 'ook niet nieuw' is. Klok haakt in: "Oud mokkel is het!"

Iemand anders zegt dat Bridget 'denkt dat ze alles is', waarna Klok duidelijk maakt dat de blondine enkel 'teksten kan oplezen van een scherm'. Verder noemt hij haar een 'mormel' en een 'oud mokkel'. Punt is gemaakt, Hans.

Geschiedenis

Dee 'ruzie' tussen Maasland en Klok heeft een voorgeschiedenis. Nathalie Hoop, de vaste assistente van Klok, overleed enkele jaren terug aan kanker. Hoop had een relatie met de ex van Bridget en volgens de illusionist zijn er wat vervelende dingen gebeurd en gezegd. Zaken waarvoor Klok de presentatrice nog niet heeft vergeven, dat is duidelijk.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Heukers Media, NL Beeld / Patrick van Emst