Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hans Klok haalt uit naar dikke artiesten

'Jongens, ga gewoon even op een loopband staan'

Hans Klok

Hans Klok heeft het aardig gemaakt in het leven. Hij trad op in Las Vegas voor de groten der aarde, had Pamela Anderson als assistente en woont inmiddels in een kast van een huis met een zwembad. En dat ondanks dat hij 'maar twee jaar mavo' heeft gehad. Chapeau, Hans. Chapeau.

In de nieuwste Beau Monde wordt Klok aan de tand gevoeld over zijn succes, zijn wilde leventje en nog veel meer. Zo laat hij los dat hij niet van de drank af kan blijven. In andere woorden: hij lust ze wel. "Als ik er eentje drink, dan ga ik", aldus Klok. "Ik kan geen maat houden, met niks."

Met de uitspraak 'mijn lichaam is een tempel' heeft hij dan ook niks. Klok: "Mijn standaardantwoord: mijn lichaam is een kroeg. Een beetje fout natuurlijk, maar ik ben van de gezelligheid. Lekker eten, lekker drinken. Mijn sterrenbeeld is Vissen, dat zijn mensen die heel sociaal zijn. Ik hou van reuring."

'Om de zoveel maanden vliegt er weer een tand uit'

Hij mag zijn lichaam dan wel een kroeg noemen, dat betekent niet dat Klok zich ongelimiteerd laat gaan. En dat is te zien. Met zijn 55 jaar zit hij nog strak in z'n velletje.

"Ik begrijp niet dat er zoveel populaire zangers zijn met dikke buiken", zegt hij. "Als artiest sta je op een podium, daar moet je fysiek iets uitstralen. Dan denk ik: jongens, ga gewoon even op een loopband staan."

Zelf sport hij regelmatig om geen dikke pens te krijgen. Met zo'n drukke agenda en vele shows moet dat ook wel, anders houd je dat Ć¼berhaupt niet vol. Maar doet de showman ook aan cosmetische chirurgie of andere ingrepen?

"Ja, ooit heb ik mijn tanden laten doen", geeft Hans toe. "Daar had ik nooit aan moeten beginnen, maar ik heb me gek laten maken door al die mensen die riepen: joh, je moet een witte Hollywood-smile. Inmiddels is mijn mond meer waard dan mijn huis, om de zoveel maanden vliegt er weer een tand uit. Je moet niet sleutelen aan wat goed is. Dat zie je ook met botox en fillers. Iedereen staat er stijf van, maar niemand wordt er knapper van."

Entertainment
  • Beau Monde
  • NL Beeld / Arjo Frank