Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hans Klok gaat los op twee BN'ers: 'Het zijn net halve travestieten'

Hoe sommige vrouwelijke BN'ers eruitzien, daar vindt Hans wel wat van.

Hans Klok haalt uit

De homoseksuele illusionist met wapperende manen is niet op z'n bekkie gevallen. Regelmatig haalt Klok uit naar andere BN'ers, zoals Bridget Maasland, die hij niet lang geleden nog omschreef als 'oud mokkel', 'kutwijf' en 'mormel'. Dit deed Hans nadat er oude beelden van Maasland opdoken. In het filmpje zien we Bridget als presentatrice van De Zwakste Schakel iemand afzeiken, tot grote ergernis van Klok.

In zijn nieuwe boek 'Hans Klok: het leven achter de illusie' richt hij zich op andere BN'ers, namelijk Monique Westenberg en Sarah van Soelen. De twee dames hebben een aantal zaken gemeen: ze hebben beiden een ritje op de 'Hazes-express' gemaakt en, zo zegt Hans Klok, zijn beiden iets te vaak bij de plastisch chirurg geweest.

'Opblaaslippen'

"Het zijn net halve travestieten", aldus de goochelaar over de twee exen van Hazes junior. "Zoveel make-up. En allemaal van die opblaaslippen."

Klok snapt er he-le-maal niks van. "Waarom willen ze die lippen?" vraagt hij zich af. "Zijn ze niet gelukkig met zichzelf?"

Sarah van Soelen was laatst nog in het nieuws met haar borsten; ze liet de grote implantaten vervangen door iets minder grote. "Ondanks dat ik altijd groot wilde, ben ik toch voor kleiner en gezonder gegaan!" aldus de influencer, die uitlegde dat ze veel pijn had in haar voorgevel.

Zelf is Hans Klok overigens ook niet vies van een ingreep, hij liet de boel al een aantal keer strak botoxen. Hans: "Ik zou het weer moeten doen, ik heb zo’n lelijke frons rimpel. Maar je moet er niet in doorslaan en wel je karakter behouden."

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst