Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: vriendin André Hazes jr. maakt strand onveilig in bikini

De muziek van André Hazes jr. is niet meer zo populair onder het publiek. Kaarten voor zijn concert worden zelfs massaal gedumpt. Wel heeft hij het geluk dat er thuis een aardig knappe vriendin op hem zit te wachten. Dat is dan toch wel een fijne troost.

André Hazes

Nadat het een aantal keer uit was en Hazes een vermeende relatie had met Bridget Maasland lijkt het nu weer koek en ei tussen André en Monique. Het is wel oppassen geblazen voor schippers langs de kust van Bonaire dat ze zich niet laten afleiden. Monique loopt namelijk in bikini te paraderen over het strand.

Drank en drugs

André zelf laat zich waarschijnlijk ook graag afleiden door zijn liefje. De zanger mag überhaupt blij zijn dat Monique nog steeds met hem samen wil zijn. In de tijd dat André verslaafd was aan de drank en drugs sloeg hij onder andere een hele hotelkamer kort en klein en maakte hij veel ruzie met zijn partner. Al kan je met de erfenis van Hazes sr. natuurlijk wel wat schadevergoedingen en alimentatie betalen.

André had naast een verhouding met Bridget, ook nog een kortstondige relatie met Sarah van Soelen. Ook dit werd geen succes. De artiest dacht naar eigen zeggen dat hij het ergens anders beter zou hebben.

Nadat hij was afgekickt trok de zanger de conclusie dat 'ie nooit meer aan de drank en drugs wil, omdat hij nu weet hoe hij zich daardoor gaat voelen: “Monique ziet aan me dat ik het meen”, vertelde Hazes onlangs aan RTL Boulevard. Hij kwam tot de conclusie dat 9 van de 10 ruzies over zijn overmatige drank- en drugsgebruik gingen.

Nu André niet meer loopt te snuiven en te zuipen is er weer ruimte voor de leuke dingen in het leven. Zo woont het stel nu in het dorp waar Hazes jr. is opgegroeid. Ondanks alle streken van de zanger in het verleden zijn de twee nu weer gelukkig met elkaar. Tenminste, voor zolang het duurt natuurlijk.

Entertainment
  • RTL Boulevard, Instagram
  • NL Beeld / Arjo Frank