Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Voormalig drugsdealer van Angelina Jolie' doet boekje open

De twee kennen elkaar uit hun middelbare schooltijd

Angelina Jolie

Angelina Jolie kennen we vooral als succesvol actrice, ex van Brad Pitt en moeder van meerdere (adoptie)kinderen. Toch heeft de inmiddels 48-jarige Jolie ook een rauw randje. Nou ja, had.

De vleesgeworden Lara Croft heeft in interviews toegegeven dat ze "zowat elke mogelijke drug" weleens heeft gebruikt. Een pilletje hier, een snuifje daar, een hijsje zus, een trekje zo. Angelina draaide haar hand er niet voor om in haar jongere jaren. Zelf bestempelde ze die tijd als 'zwaar en donker'.

Voormalig dealer

Iemand uit haar verleden deed hier recentelijk ook een boekje over open. Mickey Avalon, een rapper uit Californië, blijkt de actrice nog te kennen uit hun middelbare schooltijd. Avalon is een jaartje jonger dan Jolie en behoort zelf ook tot de categorie 'celebrities'. De rapper scoorde een aantal bescheiden hitjes, zoals 'My Dick', 'Mr. Right' en 'Jane Fonda'.

Naar eigen zeggen was Avalon in zijn tienerjaren echter nog een soort dealer. Avalon: "Mijn vader gebruikte methadon. Hij had wat extra pillen en 5 dollar was toen veel geld. Ik heb ze waarschijnlijk voor 5 of 10 dollar verkocht."

Of Jolie de Methadon zelf gebruikte of doorspeelde aan haar toenmalige vriendje weet de rapper niet zeker.

Entertainment
  • HLN
  • NL Beeld / The Image Direct