Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Sylvie Meis showt 'sexy badpak met gaten'

Terwijl de meeste Nederlanders in juni op kantoor, buiten of elders zich het zweet in de bilnaad werken, flaneert Meis er lustig op los in Saint-Tropez...

Sylvie Meis

Sylvie Meis neemt het er even van. In februari strandde haar relatie met kunstenaar Niclas Castello, waarmee ze een aantal jaar samen was. En hoewel de scheiding naar verluidt nog niet helemaal is afgerond, pakt ze gewoon de draad weer op. En met 'de draad weer oppakken' bedoelen we natuurlijk: in een of ander luxe oord in de zon liggen.

Zo vertrok Meis een kleine week terug richting Mallorca, het zonovergoten Spaanse eiland in de Middellandse Zee. Samen met ene Dr. Emi, een vriendin die dermatoloog is. Wat die twee daar allemaal uitspookten? Dat weten alleen Emi en Sylvie, maar zeker is dat de Nederlandse presentatrice wat vitamine d geslurpt heeft. In een zebra-bikini, welteverstaan.

Saint-Tropez

Heel lang is Meis trouwens niet op Mallorca gebleven, want inmiddels is de Spaanse zon ingeruild voor wat Franse warmte. In Saint-Tropez is het immers ook goed toeven.

Het kleine havenstadje aan de Côte d'Azur is echter niet een plek waar de jetset in zebra-bikini rondhuppelt, dus het zwart-witte setje is inmiddels vervangen door een badpak met gaten. Althans, dat is wat wij van het kledingstuk maken. Met genoeg zonuren zal het in ieder geval een vermakelijk bruin/wit-patroon opleveren. Maar of Meis die foto's ook online slingert...

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / _Action Press