Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis onthult eisen waar nieuwe vriendin aan moet voldoen

Niet elke vrouw hoeft bij Petertje aan te kloppen. De multimiljonair heeft namelijk een aantal eisen waar een eventuele nieuwe liefde aan moet voldoen.

Peter Gillis

Gillis is single and ready to mingle. Of op z'n Hollands: Peter is vrijgezel, maar heeft wel weer zin in wat gehatseflats. Zijn relatie met de 28-jaar jongere Nicol Kremers liep een tijdje geleden op de klippen en sindsdien strijkt de forse Brabander z'n eigen polootjes.

Dat gaat hem over het algemeen prima af, zo lijkt het. Bovendien vertelde de Massa is Kassa-man in februari al dat hij zat vrouwen in zijn leven heeft die hem met van alles en nog wat helpen. Een potje koken, een wasje draaien, noem het maar op. Wat dat betreft mist hij zijn ex-vriendin niet.

'Mensen moeten geen dingen verzinnen'

De relatie met Kremers was ook gewoon op, vertelt Peter nu in weekblad Weekend. "Op een gegeven moment gaat het niet meer en dan kun je er beter een punt achter zetten. In een relatie is het geven en nemen."

Alle verhalen in de media over het vreemdgaan van Nicolleke, daar gelooft hij trouwens niks van. "Je ziet foto’s en dan zie je van achter al dat het Nicol helemaal niet is", zegt hij. "(...)mensen moeten geen dingen verzinnen."

'Geen Golddigger'

Hoe dan ook, het gaat goed met Peter, zo lijkt het. Hij zuipt minder, eet niet zo veel worstenbroodjes meer en is al kilo's afgevallen. "Ik zal ook wel weer een vriendin tegenkomen, dat geloof ik wel", zegt hij tegen Weekend. En waarom ook niet? Gillis is inmiddels een volwaardige BN'er, heeft een dikke vette bankrekening en ziet eruit als een jonge god runt een vakantieparkenimperium. Dat zal menig vrouw wel aanspreken.

Sterker, als we Gillis mogen geloven, wordt hij nu al bedolven onder de vrouwelijke aandacht. Peter: "Ik ben naar het carnaval geweest, ik kon daar wel vijfhonderd vrouwen mee naar huis nemen. Maar dat doe ik niet, want ik zoek geen golddigger. Ik zoek een gedreven vrouw die haar eigen kost kan verdienen."

Of dat de enige eis is? Zeker niet. Peter, zelf inmiddels 61 jaar oud, zoekt een vrij jonge griet. "Want ik heb een hoop energie", verklaart de zakenman. "In mijn hart ben ik maar 40, snap je?"

Nieuw seizoen

Zo, Peters eisenpakket is bekend, nu maar afwachten of de miljonair snel een nieuwe dame binnenhengelt. Voorlopig gaat hij in ieder geval nog solo door het leven, zo ook in het nieuwe seizoen van zijn reality show. Komende dinsdag begint het tiende seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa op SBS6.

Entertainment
  • DenD, Weekend
  • NL Beeld / _Patrick van Emst