Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis onthult hoeveel bier hij zoop op één avond: 'Niemand die meer kon drinken dan ik'

Massa is Kassa-man Peter Gillis heeft volgens DenD een aantal bizarre bekentenissen gedaan in een interview met weekblad Story. Met name enkele uitspraken over zijn drankgebruik zijn op z'n minst opvallend te noemen.

Peter Gillis

Zoals bekend leeft 'Peerke' tegenwoordig het vrijgezellenleven. Zijn relatie met de 28-jaar jongere Brabantse Nicol liep na jaren op de klippen, dus moet Gillis tegenwoordig zijn eigen borden in de vaatwasser zetten. Hoewel, Peter heeft een aantal dames klaarstaan die "eten willen koken, een keer strijken, de was doen", stelde hij in februari. Wat dat betreft heeft hij niks te klagen.

Het lijkt dus wel aardig te gaan met de Brabantse vakantieparkenmiljonair. Peter is bovendien heel wat kilo's afgevallen, waardoor er inmiddels toch zeker twee 'x'jes' van zijn kledingmaat af zijn. Maar hoe kwam de Brabander eigenlijk zo fors? DenD publiceerde een aantal citaten uit een Story-interview, waarin Gillis schijnbaar een paar schokkende bekentenissen doet.

50 bier

"Vroeger at ik mijn eigen bord en dat van Nicol leeg en dronken we samen tien flessen cava op", zo valt er te lezen. "Ik heb voor vijf man gewerkt en voor zeven man gedronken. Er waren avonden dat ik vijftig tot zeventig glazen bier dronk."

Hoe letterlijk we deze onthulling moeten nemen, is lastig te zeggen, maar onmogelijk is het niet. Ter illustratie: het wereldrecord bier tanken staat al jaren op naam van André 'the Giant' - hij dronk naar verluidt 119 glazen bier in slechts 6 uur tijd.

Peter vervolgt: "Er was niemand die meer kon drinken dan ik. Met Nicol ging ik veel uit eten en dat ging met een hoop drank gepaard. Sinds het over is met Nicol ben ik niet meer uit eten geweest, beweeg ik meer en eet ik gezond."

Of de Massa is Kassa-man voor een sixpack gaat, is niet bekend. Maar zo ja, dan kan hij beter nog maar even een tijdje single blijven. Scheelt een boel restaurantbezoekjes en een hoop kilo's.

Entertainment
  • DenD
  • NL Beeld / Patrick van Emst