Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zes jongens opgepakt op verdenking van zware mishandeling Bijlmer Arena station

De mishandeling die afgelopen vrijdag heeft plaatsgevonden, was zo zwaar, dat de politie het beoordeelt als een poging tot doodslag. De jongens zijn allemaal tussen de 15 en 17 jaar oud.

Politie

Afgelopen vrijdagavond is er een man op station Bijlmer Arena ernstig mishandeld door een grote groep mensen. De man is geschopt, geslagen en vervolgens werd hij op het spoor geduwd. De man is onder andere tegen het hoofd aan getrapt. Terwijl hij al op de grond lag. Toen hij wist op te staan, werd hij op het spoor geduwd. Schandalig. Wie het slachtoffer is, is sinds het incident onbekend. Hij was namelijk spoorloos toen de politie ter plaatse was.

De verdachten

Nadat de politie Amsterdam geblurde beelden van de verdachten met de boodschap "Sta jij op deze beelden? Meld je dan bij ons" online had gegooid, hebben vijf jongens zichzelf gemeld, aldus de politie. De jongens komen niet alleen uit Amsterdam zelf, maar ook uit Amstelveen en Lelystad. De groep jongens zijn minderjarig, vandaar ook de geblurde beelden. Ze zijn namelijk allemaal tussen de 15 en 17 jaar oud. Bizar.

Deze inmiddels zes verdachten zijn niet de enigen die op de beelden te zien zijn. De politie Amsterdam doet daarom nogmaals de oproep om zichzelf te melden. Een deel van de verdachten zijn al geïdentificeerd, maar hebben zich nog niet gemeld.

Het slachtoffer

Dat het slachtoffer nog steeds foetsie is, is vreemd. Er is ook nog steeds niet duidelijk wat nou de aanleiding was tot deze hardhandige mishandeling. Volgens de politie zijn er verschillende verhalen die op dit moment rondgaan. Ook is het dus nog onduidelijk wat voor verwondingen het slachtoffer eraan heeft overgehouden.

De politie doet een oproep naar het slachtoffer, de verdachten en mensen die wellicht meer weten.

Misdaad
  • RTL Nieuws, NOS
  • NL Beeld / BrunoPress