Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kijkers geschokt door documentaire over het leed van groot geschapen mannen

We leven in een wereld waarin veel groepen in de samenleving het moeilijk hebben. Vrouwen worden onderdrukt, gehandicapten kunnen lang niet overal fatsoenlijk naar binnen en twee mannen kunnen nauwelijks hand in hand over straat. Toch besloten Britse documentairemakers van Channel 4 een licht te schijnen op een onderschatte groep gedupeerden van deze wrede wereld: mannen met een enorme penis.

Documentaire

Deze week was de televisiepremière van de documentaire ‘My Massice C**k’, een ingrijpend portret van mannen die in de volksmond behoorlijk ‘groot geschapen’ worden genoemd. Kijkers werden geconfronteerd met een niet eerder vertoonde kant van de vaak geprezen eigenschap. “Het was op veel momenten een hilarische film met een groot ‘kijk hem nou’-gehalte, tot het ineens diepzinnig werd”, schreef The Guardian.

‘My Massive C**k’ volgde een groep mannen die, zoals al eerder genoemd, een indrukwekkend grote jongeheer bezitten. De ‘kleinste’ die aan bod kwam bedroeg respectievelijk 20,5 centimeter, maar het overgrote deel van de deelnemers sleepten dagelijks een apparaat van minstens 25 centimeter mee. Twee heren, Andy en Matt, hadden zelfs een penis van 26,7 centimeter in erecte toestand.

Naast spot en hoon werd de documentaire ontvangen met veel kritiek. “Channel 4, weer. Die staan altijd garant voor familievriendelijke televisie”, schreef een kijker sarcastisch. “WTF is dit nu weer? Ik zet om 10 uur de televisie aan en ze zenden een programma over grote lullen uit”, tweette een ander. Deze kijkers gaan onterecht voorbij aan de serieuze ondertoon van de docu. Zo belichtten de documentairemakers de grote onzekerheid waar de mannen mee leven.

Zichtbaar

“Ik kan eigenlijk geen enkele broek dragen waar ik me comfortabel in voel”, aldus een deelnemer. “Mijn pik is altijd enorm zichtbaar, wat ik ook probeer.” Alles aan een flinke tampeloeres klinkt leuk en aardig, tot je beseft dat werkelijk iedereen, zowel op straat als bij een kringverjaardag, jouw edele delen kan observeren. Om nog maar te zwijgen over de problemen die het oplevert in het seksueel verkeer.

In de documentaire kwam ook Bonnie aan bod, wier partner Tommy een geslachtsdeel heeft van 19 centimeter. Dat is op zich nog niet uitzonderlijk, maar de omtrek van het ding bedroeg maar liefst 18 centimeter. Dat is aardig ongemakkelijk als je voor het eerst poogt de liefde te bedrijven, vertelde ze. Tommy heeft veel moeite met de lompe grootte van zijn apparaat.

Tenslotte werd ook Matt geïnterviewd, die zo veel last heeft van zijn bijna 30 centimeter lange penis dat hij overweegt om hem operatief te laten verkleinen. Hij vertelde dat hij al sinds zijn seksueel actieve leven begon word gefetisjeerd door vrouwen. Hij is door enkele ex-partners zelfs seksueel uitgebuit om zijn wonderlijke lichaamsbouw. Kortom, mocht je nogal eens wensen dat je een kolossale jodokus had, wees je bewust van het leed dat ermee gepaard kan gaan.

Bizar
  • iStock, chameleonseye