Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 19 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Hel in de cel

Het is goed mis in de Nederlandse gevangenissen. Criminelen zitten er niet stil, vervolgen hun business of proberen uit te breken, terwijl het personeel de alarmbel luidt over de onveilige werkomgeving.

Gespierde taal

Het is een opvallende verschijning in een Zaandamse sportschool: de 64-jarige bodybuildster Anita van Westrop laat de spieren ouderwets rollen en zal dat blijven doen. “Op mijn 84ste kan ik nog steeds een vogelnestje.”

Kromme rechtspraak

65 miljoen dollar van de stomerij die je broek kwijtraakte, 15 miljoen voor een te hete kipnugget of 416 miljoen omdat je voor iemand anders wordt aangezien. Wie het slim speelt, kan na één aanklacht al met pensioen.

'Een hele romantische daad'

Een uitwas van een midlifecrisis wil hij het niet noemen, maar dat tv-maker Jaap Jongbloed op z’n 62ste voor het eerst een tatoeage nam, was best apart. Vond hijzelf ook. “Het was een idee van mijn vrouw.”

Sluwe Sywert

Een mondkapjesbandiet? Ben je gek. Sywert van Lienden had het beste met de mensheid voor toen hij in coronatijd besloot zich te gaan verrijken over de rug van de overheid en de belastingbetaler.

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Quincy P.

Het blijft een mysterie. Quincy Promes was dankzij het voetbal al een grootverdiener toen hij zich ook nog eens in de cokehandel stortte. Wat dreef deze 50-voudige international die onlangs werd opgepakt in Dubai?

Nieuws
  • Paul Tolenaar, Clemens Rikken