Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Rowan Geleijnse
Rowan Geleijnse
Recente artikelen
 1. Ratten
  Bizar |
  Rattenplan: New York eerste stad met ongedierte-safari voor toeristen

  In veel grote steden is ongedierte een oprukkend probleem. In Europa staat Parijs bekend als de onbetwiste rattenhoofdstad en de laatste jaren wordt ook Amsterdam meer en meer bestookt door alles wat krioelt en knaagt. In New York is de rat een vast onderdeel van het straatbeeld. Dat is flink wennen voor angsthazen, maar voor de doorgewinterde New Yorker is de rat een geaccepteerde stadsgenoot. Eentje om trots op te zijn, zelfs. Dat vinden tenminste de organisatoren van de ‘rattensafari’.

 2. Stuart Gillmour
  Bizar |
  Man die voor het goede doel naakt de wereld over fietst gearresteerd

  Iedereen bedrijft liefdadigheid op zijn eigen manier. De een gaat de deuren langs met een collectebus, de ander geeft een deel van zijn inkomen aan de minderbedeelden. Zo niet Stuart Gillmour. Die zet zich in voor de wereld door in adamskostuum rond te rijden op een fiets. Echt waar.

 3. Rechtbank
  Misdaad |
  Man achter ‘virale jurk’ verdacht van moordpoging tegen vrouw

  In 2015 was het internet van de ene op de andere dag in de ban van een jurk. Niet zoals toen Lady Gaga zich als statement in een paar hamlappen hulde, maar op een hele andere manier. Miljoenen mensen bogen zich over het vraagstuk: “Welke kleur heeft deze jurk?”. De man die de wereldberoemde foto maakte en deze als eerste op sociale media plaatste, wordt nu verdacht van poging tot moord.

 4. Sofia Vergara
  Entertainment |
  RAMP! Huwelijk van Modern Family-actrice Sofia Vergara voorbij

  Tragisch nieuws uit Hollywood. Het sterrenhuwelijk van Modern Family-actrice Sofia Vergara en collega Joe Manganiello is op de klippen gelopen. Bij Panorama gunnen we iedereen het levensgeluk, dus dat deze 51-jarige Sofia weer single is, sloeg op de redactie in als een bom.

 5. Alligator
  Bizar |
  Mexicaanse burgemeester trouwt met alligator (+ foto's)

  De liefde is misschien wel het grootste mysterie dat de mensheid rijk is. Vooral de heteroseksuele connectie tussen man en vrouw is er een waar de mens al duizenden jaren niet over uitgepraat raakt. Maar hoe zit dat tussen een man en een dier?

 6. Colosseum
  Bizar |
  Toerist die Colosseum heeft beschadigd: ‘Wist niet dat het zo oud was’

  Italianen zijn woest. Dat is niet gek voor een volk dat ook lichte hartkloppingen ervaart wanneer er stukjes van de verkeerde vrucht op een pizza terechtkomen, maar toch is het nieuws. Een toerist is betrapt op vandalisme bij het iconische Colosseum in Rome. De 31-jarige Ivan Dimitrov uit Engeland geeft in zijn excuusbrief een bijzondere reden voor de misstap.

 7. tv-gids
  Bizar |
  Man die tv-gids niet geleverd krijgt demonstreert in Hilversum: 'Oplichting'

  Stikstof, woningen, migratie, lerarenstakingen: de crises in Nederland zijn haast ontelbaar. Toch trok maandag een dappere strijder naar het Hilversumse Mediapark om een nog onbekend probleem op de kaart te zetten: de tv-gids wordt niet meer geleverd.

 8. Priester
  Bizar |
  Baas laat werknemers bespioneren door nep-priesters

  De meeste mensen doen wel eens dingen onder werktijd waarvan het maar goed is dat de baas er niet vanaf weet. Gelukkig hebben de meeste werkgevers niet overal ogen. Dat geldt niet voor een paar horecabazen in het Amerikaanse Californië. Zij vermoedden dat hun werknemers zich geregeld misdroegen, maar om dat zeker te weten schakelden ze hulp in van “hogerop”.

 9. Seks
  Lifestyle |
  Eerste ‘EK seks’ deze week georganiseerd, ‘meld je aan!’

  Dat je met een vrijpartij veel calorieën verbrandt is al lang en breed bewezen, net als dat ‘de daad’ in feite een soort spel is. Waarom zou je het dan geen echte sport van maken? Een Zweedse eroticamagnaat heeft daarom deze week het Europees Kampioenschap seksen op touw gezet, waaraan iedereen kan meedoen. Wie zou jij opgeven?

 10. Mount Everest
  Bizar |
  Man wordt door sherpa gered van Mount Everest, bedankt alleen zijn sponsor

  Mount Everest beklimmen is een levensgevaarlijke onderneming, maar blijft een populair item op de ‘bucket list’ van veel mensen. Zoveel mensen zelfs, dat er regelmatig letterlijke files ontstaan op het pad naar de bergtop. Vergis je niet: het loopt regelmatig fout af.