Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

RAMP! Huwelijk van Modern Family-actrice Sofia Vergara voorbij

Tragisch nieuws uit Hollywood. Het sterrenhuwelijk van Modern Family-actrice Sofia Vergara en collega Joe Manganiello is op de klippen gelopen. Bij Panorama gunnen we iedereen het levensgeluk, dus dat deze 51-jarige Sofia weer single is, sloeg op de redactie in als een bom.

Sofia Vergara

Maar liefst zeven jaar waren Sofia en Joe, die schitterde in onder meer Magic Mike en True Blood, in echt verbonden. In Modern Family speelde Vergara de Colombiaanse echtgenote van opa Jay. In de serie verschilt de actrice heel wat in leeftijd met haar partner, maar in het echt was ze juist met een jongere man. Waar Sofia de 50 al heeft aangetikt, is Joe nog maar 46. Toegegeven, zij wordt vaak juist jonger geschat.

De keuze om uit elkaar te gaan valt ze zwaar, laten ze in een verklaring weten aan Page Six. “We hebben de moeilijke beslissing genomen om te scheiden”, aldus het statement. De twee vragen om privacy bij het verwerken van de breuk. Geruchten dat het niet meer boterde tussen de twee gingen al langer. Bij het lanceren van haar nieuwe beautymerk vorige maand was Joe al de grote afwezige. Op Instagram leek Sofia het er niet moeilijk mee te hebben…

Hoe nu verder? Nou, aan acteerwerk, het nieuwe cosmeticabedrijfje en jureren in America’s Got Talent heeft Sofia Vergara in ieder geval genoeg afleiding. Ook Joe Manganiello is bezig met een nieuwe film. Bij Panorama zullen we wel even bezig zijn dit nieuws te verwerken, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Action Press