Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Actrice Sofía Vergara (51) uit de kleren om eigen koffie te promoten

Vergara mag dan misschien meer dan een halve eeuw op deze aardkloot rondlopen, reclame maken zonder kleren aan lukt nog steeds. En hoe.

Sofia vergara

Sofía Margarita Vergara, zoals de Colombiaanse voluit heet, vergaarde bekendheid met haar rol als Gloria Delgado-Pritchett in de komedieserie Modern Family. Sterker, Vergara werd meerdere keren genomineerd voor een Emmy Award en een Golden Globe. Ze won geen van die keren, maar sleepte in 2017 wel een People's Choice Award binnen.

Tegenwoordig is de actrice te zien in Netflix-productie Griselda, een serie over een gelijknamige Colombiaanse vrouwelijke drugsbaron. Vergara vertolkt hierin de hoofdrol en zet een vrij geloofwaardige Griselda Blanco neer. Wellicht omdat ze zelf ook Colombiaans is.

Broer doodgeschoten

Tegenwoordig vertoeft de actrice echter in Amerika. In 2002 vertrok ze met haar zoon naar de Verenigde Staten omdat familieleden van beroemdheden gevaar lopen ontvoerd te worden voor losgeld. In een interview onthulde de Colombiaanse bovendien dat haar oudere broer enkele jaren daarvoor, in 1998, werd doodgeschoten, toen criminelen een poging deden hem te ontvoeren.

"We komen uit een succesvolle familie en wisten dat hij het doelwit zou kunnen bij een ontvoering", aldus Vergara. "Hij had altijd bodyguards om zich heen. Op die dag ging hij in zijn eentje de deur uit."

Koffie

Na haar verhuizing naar de Verenigde Staten kwam haar carrière pas echt van de grond. Na verschillende bescheiden rolletjes in films en series werd ze een ongelooflijke hit in Modern Family. Daarin speelde ze de veel jongere vrouw van Jay Pritchett, een rol van Ed O'Neill (Al Bundy, Married... with Children).

Maar Vergara kan meer dan alleen acteren. Althans, zo lijkt het. De 51-jarige schoonheid is een koffiemerk begonnen met de naam ¡Dios Mío! Dat betekent zoveel als 'Mijn God!', iets wat Zuid-Amerikanen zeggen als iets belachelijk lekker is.

En hoe verkoop je iets? Juist, door poedelnaakt te gaan, moet de Colombiaanse gedacht hebben. Jurk uit, ondergoed weg en lekker rollebollen door de koffie. Of de bonen op bovenstaande foto daadwerkelijk gebruikt zijn om ¡Dios Mío!-koffie mee te maken (en of daar extra betaald voor moet worden) is niet bekend. Maar we sluiten het niet uit.

Vergara koopt de bonen overigens uitsluitend van vrouwelijke koffietelers uit Colombia. Die wil ze extra in het zonnetje zetten met haar koffiemerk. Nou, bij deze.

Entertainment
  • NL Beeld / Cover Images