Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Fajah Lourens (42) is retefit en showt toplijf in bikini

Is het een bericht om bikini's te verkopen? Ja. Is dat erg? Nee.

Fajah Lourens

Ja, we kennen haar nog als het moppie in de muziekvideo van Lange Frans, Baas B en Brace, of als GTST-sterretje en presentatrice van diverse tv-shows. Maar vandaag de dag is Fajah veel meer dan een tv-vrouw. Met haar bedrijf My Killer Body Motivation verkoopt ze sportkleding, bikini's, proteïnevoer, shakes en ga zo maar door. Lourens heeft een heus gezondheidsimperium opgebouwd.

En dat legt haar geen windeieren. De onderneemster heeft een miljoenenvilla in Purmerend, maar verblijft tegenwoordig ook regelmatig in het zonnige Spanje, het land waar ze uiteindelijk naartoe wil emigreren. "Mijn plan is om iedere maand een week hier te wonen en drie weken in Spanje. Bij Benissa", aldus Fajah tegen de Volkskrant. "Daar zitten wel veel Nederlanders, maar niet het asociale feestvolk."

Mooi oranje is niet lelijk

Dat Fajah nu al regelmatig vertoeft in het land van de paella, sangria en de vele costa's is te zien op haar social media-tijdlijn. Daar slingert ze af en toe een jaloersmakende foto of video op. Fajah op een knol in volle galop over het strand, bijvoorbeeld. Of Fajah in een idyllisch huisje met een zwembad in een oranje bikini.

Dat is natuurlijk een prima manier om haar bikini's te slijten. Maar het is ook een manier om te laten zien dat Lourens zelf er alles aan doet om in vorm te blijven op haar 42e. Met succes, kunnen we wel stellen.

Borstverkleining

Fajah is al jaren met haar lichaam bezig. Dat betekent gezond eten, veel sporten, maar ook een bezoek aan het ziekenhuis hoorde daarbij. Enkele jaren geleden heeft Lourens haar borsten namelijk laten verkleinen.

De presentatrice was 21 jaar toen ze haar borsten liet vergroten. "Pamela Anderson uit Baywatch was in die tijd een rolmodel voor mij, zulke borsten wilde ik ook", aldus Lourens jaren geleden in Flair. Zo gezegd, zo gedaan, maar binnen vijf jaar gingen de nepborsten twee keer lek. Daar kwam nog eens bij dat de siliconen mogelijk kankerverwekkend waren, en dus besloot ze de boel helemaal te laten verwijderen.

Fajah: "Ik heb geen borsten meer nodig om gezien te worden. Ik zie mezélf, en voel me mooi en vrouwelijk zonder."

Entertainment
  • Happy in Shape, Flair
  • NL Beeld / Patrick van Emst