Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Lil Kleine huilend te zien in documentaire over veelbesproken arrestatie 

In februari 2022 werd de rapper gearresteerd wegens het mishandelen van zijn ex-verloofde Jaimie Vaes.

Lil Kleine

Na zijn vrijlating werd Jorik Scholten, beter bekend als rapper Lil Kleine, een tijdlang gevolgd door filmmakers. In de documentaire is te zien hoe de rapper omgaat met alle problematiek die de arrestatie heeft opgeleverd rondom zijn carrière, vriendenkring en zoon Lío.

Niet alleen Jorik komt aan het woord over deze gitzwarte periode. Onder anderen zijn vader, rapper Boef en Ronnie Flex spreken zich ook voor het eerst uit over de situatie rondom Lil Kleine.

Arrestatie

In februari vorig jaar liet de rapper voor het eerst van zich horen op zijn eigen Instagram-pagina. Naast een foto waarop hij samen met collega-rapper Boef poseert, liet Lil Kleine weten dat muziek 'zijn uitlaatklep' is. "Ik brak door op mijn 16e en heb ongelooflijk veel succes gekend en records verbroken", aldus Scholten. "Dit bracht mij ontzettend veel moois maar had ook een donkere kant. Roem, geld, drank en drugs is een gevaarlijke cocktail."

Kleine zei in hetzelfde bericht dat hij 'vanuit die cocktail' in zijn relatie met Vaes is gestapt. Een relatie die volgens hem het slechtste in beiden naar boven haalde, maar wat ook iets moois heeft opgeleverd, namelijk hun zoon Lío.

De rapper zou nu in zijn documentaire 'Jorik' écht open kaart spelen over alles rondom de periode van de arrestatie. De docu is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime.

Entertainment
  • Amazon Prime
  • Jorik videostill