Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wauw: de Boerinnen Kalender 2023 staat weer vol sexy plattelandsdames

Vandaag wordt de Boerinnen Kalender 2023 gelanceerd. En dat is natuurlijk prachtig nieuws.

Boerinnen Kalender

Voor de boeren is het een onzekere tijd. Radicale maatregelen om stikstofproductie omlaag te brengen hangen als een donkere wolk boven het platteland en niemand weet precies hoe de komende jaren eruit komen te zien. Toch is het wel degelijk tijd voor een feestje. De mooiste vrouwen van het platteland zijn namelijk weer van stal gehaald.

Dit in het kader van de Boerinnen Kalender 2023: een verzameling prachtige dames die de maanden van het jaar nét wat interessanter maken. Voor in de keet, thuis op het toilet of gewoon pontificaal in de bedrijfskantine. Het kan allemaal.

Voorproefje

De 2023-editie wordt vandaag 7 oktober gelanceerd in Deventer. Met een showtje op de catwalk, pullen bier en ongetwijfeld wat warme woorden om de agrarische sector een hart onder de riem te steken. De kalender zelf is nog niet uit, maar in onderstaande video is al wel het een en ander te bewonderen. En ja ja, het wordt er weer eentje hoor.

Hoogtepuntjes vorige edities

Beter dan de vorige edities? Dat moet nog blijken, aangezien de kalenders al jaren retevol gestampt zijn met beeldschone provinciaalse dames.

Tjorven, bijvoorbeeld. In 2021 poseerde ze met wat varkens.

Of Angel, die in 2018 ervoor zorgde dat de koeien geen honger hoefden te lijden.

Of wat te denken van Ashley, die in twee tellen ziet waarom het motortje niet zo soepel loopt?

Boerenverstand

Hoe dan ook, de Boerinnen Kalender 2023 belooft weer genoeg te bieden om het jaar door te komen. Prachtige dames die de klauwen uit de mouwen steken, met de poten in de modder staan en zo nu en dan de overal inruilen voor wat pikanters. Niks mis mee. Iedereen met een beetje boerenverstand haalt 'm dus gewoon in huis.

Entertainment
  • Boerendingen.nl
  • iStock, xalanx / Instagram Boerendingen