Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Politie vraagt onze hulp: wie is deze man?

Op het spoor bij Velp wordt op vrijdag 24 november 2023 het levenloze lichaam van een man gevonden. Zeven maanden later is zijn identiteit nog altijd onbekend. Daarom verspreidt de politie nu een compositietekening van hem.

Onbekende man

Komt hij misschien uit een Arabisch land? Is hij gevlucht? Of werkte hij hier als arbeidsimmigrant? De politie heeft geen aanknopingspunten en hoopt dat de tekening leidt tot de gouden tip, zodat de nabestaanden kunnen worden ingelicht over wat er met hem is gebeurd. Iemand moet hem toch missen.

Het gaat om een man van tussen de 20 en 45 jaar met een licht getinte huidskleur. Zijn postuur is gemiddeld en zijn ogen zijn bruin. Hij heeft zwart haar dat hij bovenop wat langer draagt (ongeveer 15 centimeter) en aan de zijkant wat korter (rond de 2 à 3 centimeter). Behalve een snor heeft hij ook bakkebaarden en een puntige volle baard. Ook over de rest van zijn lichaam heeft hij veel beharing. Aan de buitenkant van zijn rechteronderarm heeft hij een litteken.

De politie sluit uit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Omdat er door de aanrijding met de trein, zoals dat heet, schade aan zijn gezicht was ontstaan, is zijn gezicht op de compositietekening niet volledig ingetekend. De politie weet niet hoe de man zijn haar droeg en verspreidt daarom twee versies: één waarin hij een knotje heeft en één waarin hij zijn haar los draagt.

Weet u wie dit zou kunnen zijn? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Misdaad
  • Politie