Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Onderzoek wijst uit: 'Boeren gaan van alle beroepsgroepen het meest van bil'

Zo nu en dan delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag uit oktober van 2019: de boeren.

Boeren

Boeren krijgen heel wat voor hun kiezen: strengere stikstofregels, plannen voor gedwongen onteigening en ga zo maar door. Over één punt hoeven ze zich echter geen zorgen te maken: de actie tussen de lakens.

Boeren

We kennen natuurlijk allemaal de arme agrariërs uit Boer Zoekt Vrouw die maar moeilijk aan de vrouw komen. Medelijden hoeven we niet hebben, want als ze er eenmaal eentje hebben dan gaat het helemaal los als we the Irish Mirror moeten geloven. Zij deden onderzoek bij duizenden mannen en vrouwen en kwamen tot een opmerkelijk resultaat.

Brommers kiek'n

Uit hun rondvraging blijkt namelijk dat boeren tot de beroepsgroep horen die het meest de liefde bedrijft. Maar liefst 33% van de agrariërs claimt het minstens één keer per te doen. Maar, dat is nog niet alles: 67% claimt ook nog dat hun bedprestaties ‘ongelofelijk’ zijn. Brommers kiek’n is dus niet een lamme vertoning maar juist machtig mooi.

Kappers

Natuurlijk ben je ook benieuwd wie er op plaats twee en drie staan. De tweede trede is voor architecten (21% claimt één keer per dag in actie te komen) en plaats drie is voor de kappers (17%).

Journalisten

Slecht nieuws is er voor ondergetekende. Journalisten staan namelijk helemaal onderaan in de lijst. 20% claimt maar één keer per maand het minnespel te spelen. U begrijpt: wij nemen het onderzoek nu al helemaal met een grote korrel zout.

Faken

De echte druk in bed komt overigens pas als je een advocaat date. Zij zijn het moeilijkst te bevredigen, zeggen ze zelf. Maar liefst 27% claimt elke keer een hoogtepunt te faken.

Lifestyle
  • The Irish Mirror
  • iStock/xalanx