Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jaimie Vaes vertelt over gewelddadige relatie met Lil Kleine

De influencer laat zich met regelmaat negatief uit over Jorik Scholten, zoals Kleine echt heet.

Jaimie Vaes

Het was al met al een bewogen tijd voor Jaimie Vaes. En in gesprek met LINDA.meiden - dat we natuurlijk op de voet volgen - vertelt de brunette over haar gewelddadige relatie met rapper Lil Kleine.

Aan het meidenplatform vertelt ze dat ze in het begin van haar relatie met de rapper vaak bij hem is weggegaan. Maar dan betuigde hij vaak spijt en was weer een tijdje lief tegen haar. Ze belandde zogezegd in een vicieuze cirkel. Jaimie: "Je grenzen vervagen – op een gegeven moment was het voor mezelf niet eens meer duidelijk wat mijn grenzen waren."

De influencer geeft aan dat het mentale geweld dat ze te verduren kreeg vele malen zwaarder was dan het fysieke geweld. "Je moet snappen dat ik van hem hield en hij zei ook van mij te houden", legt ze uit. "Als je vervolgens jarenlang hoort dat je k*t, achterlijk, lelijk en niks waard bent, sluipt dat er langzaam maar zeker in."

'Niet meer dáár'

Toch gaat het inmiddels wat beter, zo blijkt. "Ik voel me veel sterker; het klinkt als een cliché, maar tijd heelt gewoon heel veel. Ik zal niet zeggen dat ik er al voor honderd procent ben, maar mijn gedachtes en mijn gevoel als ik wakker word, zijn niet meer dáár", vertelde ze destijds aan Grazia. Bovendien heeft ze een manier om die zware gebeurtenissen te verwerken. Zo is namelijk aangekondigd dat de brunette met een gloednieuw project komt: een vijfdelige podcast.

Podcast

De podcast, onder de naam Hartzeer, krijgt vijf afleveringen. In de gesprekken gaat Jaimie niet alleen in op haar eigen situatie, maar ook op de verhalen van anderen. Er schuiven verschillende gasten aan, waaronder expert Johannes Dijkstra. Johannes is behandelaar bij Stichting Fier, waar hij op dagelijkse basis veel slachtoffers van onder andere huiselijk geweld behandelt.

Mishandeling

Jaimie Vaes verliet Lil Kleine na meerdere incidenten. Op Ibiza zou de rapper zijn ex mishandeld hebben en enige tijd terug doken beelden op van een tweede vermeende mishandeling, waarbij Kleine zijn toenmalige vriendin bij de haren uit de auto zou hebben getrokken en haar hoofd tussen de deur klemde. Vaes deed aangifte en laat zich inmiddels met regelmaat negatief uit over de vader van haar kind.

Nieuwe kerel

Vaes heeft bovendien niet lang aan het vrijgezelle bestaan geproefd, even terug werd bekend dat ze een nieuwe kerel heeft: Afshin Momadi. Iets langer dan zijn voorganger, maar ook actief in de muziekindustrie. Momadi is namelijk dj.

Vaes over haar kersverse vent: "Ook al heb ik in een verknipte relatie gezeten, dat betekent niet dat ik nu geen leuke en gezonde liefdesrelatie zou kunnen ervaren."

Entertainment
  • Grazia, LINDA.meiden
  • BrunoPress/Heukers Media / Brunopress.nl