Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: lingeriemerk trakteert ons op héél veel Monica Geuze (29) in lingerie

Monica liggend in lingerie, Monica staand in lingerie. Dankzij het merk zien we Geuze vanuit allerlei hoeken.  

Monica Geuze

Videoland-ster Monica Geuze ging een samenwerking aan met ondergoedmerk Hunkemöller en dat levert behoorlijk wat leuke plaatjes op. Zelf plaatste de 29-jarige presentatrice slechts een aantal beelden van zichzelf in lingerie, maar gelukkig gaat het merk wél behoorlijk los op Instagram.

Monica vertelde afgelopen zomer - toen werd de lingerielijn gelanceerd - dat zij jarenlang niet stond te 'springen' om zo'n samenwerking met een lingeriemerk. Maar de modeshow van Hunkemöller bracht haar op andere ideeën.

"Het begint allemaal bij het accepteren van jezelf, en cliché maar waar; dat straal je dan echt uit naar buiten...", schreef de Videoland-presentatrice op haar Instagram-pagina. "Wat daar dan ook weer bij helpt; waanzinnig mooie lingerie sets voor ieder moment die je heel comfortabel maar ook sexy laten voelen."

Het moge duidelijk zijn dat Monica het ergens dus aardig spannend vindt om in haar ondergoed voor de camera te verschijnen en de beelden vervolgens op het internet te knallen. Wellicht is dat ook de reden dat mevrouw Geuze de meeste plaatjes niet op haar eigen pagina met haar volgers deelt. Wie zal het zeggen.

Het lingeriemerk maakt in ieder geval handig gebruik van de beelden. Want eerlijk is eerlijk: met Monica als welgevormd uithangbord vliegen die stukjes stof ongetwijfeld de toonbank over.

En bij deze beelden blijft het niet, want ondanks het feit dat de presentatrice zelf niet stond te springen om zo'n shoot in ondergoed, heeft de fotograaf haar toch in allerlei posities gekregen. Liggend, staand; alles komt voorbij.

Mooiste vrouw van Nederland

We kunnen nu wel de hele tijd doen alsof Monica het een groot probleem vindt om schaars gekleed voor de camera te verschijnen, maar daar was in 2021 geen sprake van. Toen werd de presentatrice door FHM uitgeroepen tot 'Mooiste vrouw van Nederland'. Bij deze mooie titel hoorde ook een sexy fotoshoot en daarbij ging de presentatrice zelfs helemaal uit de kleren.

Op de vraag of ze het spannend vond om in lingerie voor de camera te verschijnen, zei de presentatrice destijds: "Nee, niet echt. Ik voel me altijd snel op mijn gemak. Ik houd er heel erg van om met bepaalde mensen te werken en die waren er. Ik schaam me ook niet voor mijn lijf of de naaktheid."

Wij hopen in ieder geval dat de samenwerking met Hunkemöller nog wel even blijft voortbestaan. En als Geuze de plaatjes zelf niet deelt, gluren we wel even op de Instagram-pagina van het lingeriemerk zelf. Kleine moeite.

Entertainment
  • Instagram, FHM500
  • NL Beeld / Arjo Frank