doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Zien: bloedmooie ex Sneijder duikt op in reality-datingshow Love Island

Terwijl Wesley zijn huwelijk met Yolanthe probeert te redden op Ibiza, zien we binnenkort een bloedmooie ex van hem op een ander tropisch eiland
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-62fafa6c0bbc6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62fafa6c0bbc6 img{#fig-62fafa6c0bbc6 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-62fafa6c0bbc6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62fafa6c0bbc6 img{#fig-62fafa6c0bbc6 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-62fafa6c0bbc6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62fafa6c0bbc6 img{#fig-62fafa6c0bbc6 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-62fafa6c0bbc6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62fafa6c0bbc6 img{#fig-62fafa6c0bbc6 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}sneijder

Wesley Sneijder werd in de afgelopen maanden door verschillende juicekanalen gelinkt aan allerlei vrouwelijk schoon. In februari werd hij zoenend gespot met ene Sofia Bianco, in april zou hij aan het daten zijn geweest met Steffy Heruer en eind mei leek hij als een blok te zijn gevallen voor de Belgische schone Jotti Verbruggen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Maar ook deze keer lijkt het daten van korte duur te zijn geweest. Wesley is op dit moment namelijk op Ibiza met Yolanthe, om te proberen hun huwelijk te herstellen. "Het smaakt naar meer", zo zegt hij zelf. Ondertussen lijkt ook Jotti al over hun kortstondige fling heen te zijn: de voormalig Miss België-finalist is inmiddels aangekondigd als (single) deelnemer aan het nieuwe seizoen van het reality-datingprogramma Love Island.

In dit programma wordt een groep singles gevolgd, die tijdens hun verblijf in een villa op Gran Canaria de ware hopen te vinden. Onder het toeziend oog van camera’s én sensatiesmullend Nederland worden de singles uitgedaagd om koppels te vormen. Lukt dit niet, of vinden de kijkers een bepaald koppel niks aan, dan moeten ze het eiland verlaten. De winnaars gaan uiteindelijk met een royaal geldbedrag van €25,000, en hopelijk een toekomstbestendige relatie, naar huis.

Jotti is weer single dus. Ze hoopt met dit programma de man van haar dromen tegen te komen en het prijzengeld in de wacht te slepen. De 27-jarige Vlaamse werd in 2017 bekroond als Miss Elegantie en stond in 2018 in de finale van de Miss België verkiezing. In het dagelijks leven werkt ze als model en influencer.

Aan de prachtige foto’s op haar Instagram-profiel vermoeden wij dat ze nogal populair gaat zijn bij de mannelijke singles op het tropische eiland. We delen er graag een aantal met je. Wie zou hier nu niet hals over kop verliefd op worden, zo onder de Spaanse zon?

Stiekem vinden we het wel jammer dat ze ervoor gekozen heeft om mee te doen aan Love Island, in plaats van aan Ex on the Beach. In dit programma komen de exen van de deelnemers namelijk ook om het hoekje kijken. Was toch lachen geweest, Wesley in zo’n programma. Het is natuurlijk niet gegarandeerd dat Jotti met een nieuwe vent naar huis gaat, dus wie weet!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws