doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Wesley Sneijder wil Yolanthe terug: ‘Zal er hard voor moeten knokken’

Wesley en Yolanthe zijn officieel nog niet gescheiden en daar heeft de oud-voetballer ook helemaal geen behoefte aan. Sterker nog, hij wil maar wat graag terug naar zijn oude vlam.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-61ab7bcddaffe img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61ab7bcddaffe img{#fig-61ab7bcddaffe img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61ab7bcddaffe img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61ab7bcddaffe img{#fig-61ab7bcddaffe img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61ab7bcddaffe img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61ab7bcddaffe img{#fig-61ab7bcddaffe img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61ab7bcddaffe img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61ab7bcddaffe img{#fig-61ab7bcddaffe img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Wesley Sneijder wil Yolanthe terug: ‘Zal er hard voor moeten knokken’

Hoewel het lijkt alsof onze nieuwe Koning TOTO vrolijk hakkend door het leven gaat, heeft hij toch zo z’n problemen. Hij mag dan met z’n maten Kuyt, Heitinga, Van Bommel en Evenblij lekker in Villa Oranje voetbal kunnen kijken en bitterballen met bier naar binnen harken, maar eigenlijk wil hij liever met Yolan en de kleine Xess Xava op het strand in Ibiza zitten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

“Ik heb fouten gemaakt. Daar heb ik nu heel veel spijt van, maar daar koop je weinig voor,” vertelde een beteuterde Sneijder aan Frank Evenblij. De oud-voetballer liet eerder al weten dat hij iets te vaak met andere vrouwen dan Yolanthe aan de haal ging en dat hij op feestjes weleens uit de bocht vloog. De avonturen van Wesley zorgden er uiteindelijk voor dat het tienjarige huwelijk in 2019 abrupt strandde.

Einde verhaal dus, maar de voormalig international denkt dat het misschien tijdelijk is. Zijn ex meldde immers een tijdje geleden dat ze nog 'maatjes' met Wesley wilde blijven. “Ik hoop zeker dat er iets te redden valt”, meldde hij aan Evenblij. “Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws