Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Sylvie Meis maakt in bikini reclame voor Duits tv-programma

Katja Schuurman, Bridget Maasland en natuurlijk Sylvie Meis. Zij waren vroeger misschien wel de populairste dames onder het jongere mannelijke publiek. Ze zijn alle drie nog bloedmooi, ook Sylvie bewijst dat.

Sylvie Meis

Meis stond onlangs model voor lingeriesetjes van de ALDI. Nu heeft ze deze setjes ingeruild voor een bikini. Op de foto zien we dat ze letterlijk en figuurlijk van het scherm spat. Ze blijft natuurlijk ook gewoon een spetter.

Deze foto’s plaatst de presentatrice niet zomaar. Ze maakt namelijk promotie voor het nieuwe seizoen van de Duitse versie van Love Island. Daarom zien we haar ook meerdere malen schaarsgekleed op de foto op Instagram.

Love Island is oorspronkelijk een Brits tv-programma. In de realityshow verblijven meerdere vrijgezellen in een luxe villa op een eiland om de liefde te vinden. De deelnemers moeten koppels vormen om langer op het eiland te blijven. Kijkers thuis kunnen stemmen op hun favoriete duo. Wie faalt of niet populair genoeg is, moet het eiland verlaten. De winnaars gaan er uiteindelijk met 25.000 euro vandoor.

Het Duitse seizoen is maandagavond van start gegaan. Op diezelfde dag maakte Sylvie nog een leuk kiekje ter promotie. Dit keer heeft Sylvie het zwembad ingeruild voor een comfortabel strandbedje.

Meis is niet bang om veel van zichzelf te laten zien. De ex van Rafael van der Vaart draagt hier een jurk waar haar buste alleen wordt bedekt door twee lapjes stof die lijken op een portemonnee voor kleingeld.

Sylvie is er in ieder geval nog helemaal en het lijkt haar voor de wind te gaan. Waar Meis in het verleden nog voetbalvrouw is, is zij nu voetbalmoeder van Damian, die net een contract heeft getekend bij Ajax. Met Sylvie Meis als je moeder en Van der Vaart als achternaam trek je vast wel de aandacht op het voetbalveld.

Lifestyle
  • Instagram, Wikipedia
  • NL Beeld / Action Press, Instagram