Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: schaars geklede Sylvie Meis schittert in ALDI-reclame

Voor veel van ons is Sylvie Meis één van de knapste dames uit onze jeugd. Dat die aantrekkelijkheid niet hoeft op te houden als je ouder wordt, bewijst Sylvie in een samenwerking met een bekende Duitse supermarkt.

Sylvie Meis

De ex-vrouw van Rafael van der Vaart heeft in samenwerking met de ALDI een nieuwe bikini- en lingerielijn onthuld. De 45-jarige presentatrice is zelf het model voor de kledinglijn. Op Instagram heeft Meis verschillende foto’s geplaatst waarop ze de setjes aan heeft.

"Bereid je voor op de warme temperaturen en bekijk de coole stukken van mijn nieuwe zwem- en beachwear collectie", schrijft Meis op haar Instagram.

Sylvie staat echter niet alleen in bikini op de foto. In andere posts laat showt enkele lingeriesetjes.

Strandbabes

De foto van Meis valt in de smaak. Ook bij de opdrachtgever. ALDI reageert met de woorden: "Perfecte look voor perfecte strandbabes", op haar Instagram-post. Het lijkt erop dat de blondine net terug is van Ibiza. Ook op haar vakantie showde het model een bikini uit de collectie van de supermarktketen.

Het is overigens niet de eerste keer dat Sylvie zich voor de Duitse supermarktketen schaars gekleed op de foto gaat. In december 2022 stond Meis ook al model voor lingerie dat rond de kerstdagen uitkwam bij de supermarkt. Dat was toen al de vijfde samenwerking tussen het model en de winkel.

Entertainment
  • Manners, Instagram
  • NL Beeld / Action Press