Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Woef! Woef! Yolanthe verkleedt zich als sexy dalmatiër

Yo houdt wel van een rollenspel op z'n tijd.

Yolanthe

Afgelopen maandag 31 oktober was het weer Halloween. U weet wel, pompoenen met gezichtjes, slechte horrorfilms en niet te vergeten: verkleedpartijtjes. Zoals ieder jaar hesen sommige mensen zich weer in allerlei belachelijke, macabere of ronduit sexy outfits.

Ook Yolanthe deed gezellig mee. Haar outfit valt wat ons betreft in de laatste van de drie bovenstaande categorieën, al zal niet iedereen het daarmee eens zijn.

Dalmatiër

In een wit met zwart-gestippelde outfit huppelt de presentatrice kwispelend rond op Instagram. Als een van de 101 dalmatiërs. Maar dan dan sexy.

Volgens het bijschrift heeft haar eigen moeder de outfit uitgekozen. Zoontje Xess had de eer om haar andere outfit te kiezen, echter zien we zijn keuze niet terug op de foto's.

Meest gewilde vrijgezelle dame

Yolanthe zelf werd overigens eind vorig jaar door FHM werd uitgeroepen tot meest gewilde vrijgezelle dame van Nederland, waarbij ze de concurrentie het nakijken gaf.

Zo eindigde zangeres Maan weliswaar op de tweede plek, maar behaalde ze die zilveren plak met 17% van de stemmen - minder dan de helft van het aantal stemmen dat Yolanthe binnensleepte. De top-5 werd verder aangevuld door Katja hoe kan het ook anders Schuurman, actrice Abbey Hoes en Dumpert-vrouw Sylvana IJsselmuiden. In die volgorde.

Zussen

Maar dat Yolanthe niet de enige is die vooraan stond bij het uitdelen van de genen, bewijzen haar zussen. En fun fact: daar heeft ze er acht van. Ja, dat leest u goed: ACHT!

De Cabau-vrouwen zijn dus met z'n negenen, met daartussenin nog vier broers. Allen geboren op het Spaanse feesteiland Ibiza. Bovenstaande bikinikiek plaatste Yolanthe een tijdje terug. De ex van Sneijdertje poseert samen met zussen Rebecca, Xelly en Marina.

Entertainment
  • Instagram Yolanthe
  • EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl