Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de topfitte Cabau-zusjes in bikini (Yolanthe, Xelly, Rebecca, Marina)

Wie dacht dat Yolanthe de enige in haar familie was die geboft heeft met haar genen, zit er naast. En flink ook.

Cabau

Potverdorie wat ziet Yolanthe er toch altijd picobello uit. Dat mag gezegd worden. De beste meid traint zich regelmatig het zweet in de naad om topfit te worden en dat laat ze graag zien op social media.

Zussen

Maar dat Yolanthe niet de enige is die vooraan stond bij het uitdelen van de genen, bewijzen haar zussen. En fun fact: daar heeft ze er acht van. Ja, dat leest u goed: ACHT!

De Cabau-vrouwen zijn dus met z'n negenen, met daartussenin nog vier broers. Allen geboren op het Spaanse feesteiland Ibiza. Op bovenstaande bikinikiek poseert de ex van Sneijdertje samen met zussen Rebecca, Xelly en Marina.

Yolanthe werd overigens enkele jaren terug nog uitgeroepen tot meest gewilde vrijgezelle dame van Nederland, waarbij ze de concurrentie het nakijken gaf. Zo eindigde zangeres Maan op de tweede plek, maar haalde Yolanthe meer dan twee keer zoveel stemmen als de zangeres.

De top-5 werd verder aangevuld door Katja hoe kan het ook anders Schuurman, actrice Abbey Hoes en Dumpert-vrouw Sylvana IJsselmuiden. In die volgorde.

Entertainment
  • BrunoPress/Heukers Media / Brunopress.nl, Instagram