Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: zusjes Cabau van Kasbergen genieten van Spaanse zon in bikini

Yolanthe heeft een riante luxe villa op het Spaanse eiland Ibiza en deze deelt ze maar al te graag met haar vele zusjes. En laat het nou zo warm zijn op het eiland, dat de dames Cabau vooral genieten in hun bikini. Dat levert érg leuke vakantiekiekjes op.

Yolanthe

De 38-jarige actrice is goed bezig met haar carrière in Amerika, maar deze zomer is ze vooral te vinden op het BN'er eiland: Ibiza. En als je zus zo'n mooie villa heeft, dan kom je natuurlijk lekker op bezoek. Dat dachten in ieder geval vijf zussen van Yolanthe. Onder het genot van een hapje en een drankje geniet de ex van Wesley Sneijder en Jan Smit van het gezelschap van haar zussen.

Drie zussen van Yolanthe zijn niet van de partij op het zonnige eiland. Naast haar zussen heeft mevrouw Cabau ook nog vier broers. In totaal zijn ze met dertien, dat meldt de actrice op haar Instagram-pagina.

Samen met haar zusje Marina geniet Yolanthe op de rand van een zwembad in een bikini. De zusjes Cabau van Kasbergen in bikini leveren in ieder geval mooie plaatjes op.

Voor hetzelfde zusje, Marina, is het feest helemaal compleet. Zij viert haar 31ste verjaardag bij haar grote zus op Ibiza. Voor ons is het echter ook feest, want dit vieren de dames in badkleding. Geen problemen mee hoor, zo'n verjaardagsfeestje.

Voor de zusjes Cabau van Kasbergen lijkt het een mooie zomer te zijn. Yolanthe kan de steun van haar zusjes dan ook goed gebruiken nadat de moeder van ex-man Wesley onlangs is overleden. Hier heeft de actrice het erg moeilijk mee. Gelukkig is haar familie er om ervoor te zorgen dat er weer een glimlach op het gezicht van de knappe Yolanthe Cabau verschijnt. Zo zien we haar het liefst. En in bikini natuurlijk.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst