Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is het bloedmooie zusje van Olcay Gulsen (in bikini)

De Gulsen-zusjes zijn in totaal met z'n vijven. Genoeg voor een zaalvoetbalteam dus.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen gaat alweer een tijdje mee in televisieland. Ze begon ooit als onderneemster in de kledingbusiness, maar begon daarnaast met tv-werkzaamheden via programma's als Ultimate Shopper op TLC - wie kent het niet... - en RTL Boulevard. Naast haar verschillende ondernemingen heeft ze inmiddels al een behoorlijk televisie-cv opgebouwd, met meerdere presentatieklussen en producties.

Toch verandert niet alles wat ze aanraakt in goud; met haar modebedrijf liet ze 'rokende puinhopen' achter zich, aldus de media destijds over het faillissement van SuperTrash. Het zou gaan om miljoenen, al trof Gulsen een schikking en kocht ze de zaak af voor 120.000 euro. En ook haar reality-soap voor omroep Powned, waarin ze samen met Ruud de Wild een inkijkje gaf in het leven van een showbizz-koppel, was een flop. Kortom, soms zit 't mee, soms zit het tegen.

Dolshe

Nederland heeft door de soap overigens wel kennis kunnen maken met Olcays zusje Dolshe. Een stuk jonger, maar net zo veel geluk gehad toen de genen werden verdeeld.

Dolshe heeft net als oudere zus Olcay een achtergrond in de mode-industrie en was op enig moment ook lifestyledeskundige voor Shownieuws.

Daarnaast hebben Olcay en Dolshe nog een paar zussen, namelijk Yasmin, Venus en Georgina. Net als Dolshe en Olcay is ook Georgina bekend met de mediawereld. Zo werkte ze als sidekick en verslaggever voor ex-zwager Ruud de Wild en maakte later de overstap naar Omroep Brabant als radiomaker en -producent.

Entertainment
  • RTL Nieuws, Quote
  • Zien: dit is het bloedmooie zusje van Olcay Gulsen