Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: in 2019 bekroonde 'Mooiste Vrouw van Nederland' (29) plaatst video in lingerie

De blondine werd vijf jaar geleden bekroond tot de mooiste vrouw van ons land en is nog altijd een plaatje om te zien. 

Jessie Jazz

De dame in kwestie is niemand minder dan Jessie Jazz Vuijk. Zij kreeg in 2019 dé titel van 'Mooiste Vrouw van Nederland' en dit was niet de eerste mooie 'prijs' voor de blonde schone. Drie jaar eerder, in 2016 won Jessie namelijk de Miss Nederland-titel. En dat is niet zomaar één.

Dat mevrouw Vuijk er inmiddels zo'n vijf jaar later nog altijd uitziet om door een ringetje te halen, bewijst ze maar weer met déze video die ze op haar Instagram-pagina plaatst.

Niet verkeerd hé? Jessie Jazz in haar ondergoed. Dat moet ook het lingeriemerk Hunkemöller gedacht hebben, want zij gingen een samenwerking met Vuijk aan, waarvan deze beelden het mooie resultaat zijn.

Jessie is daarmee niet de eerste knappe bekende Nederlandse dame die zo'n samenwerking met een ondergoedmerk aangaat. Zo zagen we al eerder hoe vrouwen als Katja Schuurman, Monica Geuze en Anna Nooshin uit de kleren gingen voor een merk.

Ook voor Vuijk is dit lang niet de eerste keer dat ze zo sexy op het internet verschijnt. Zo plaatste ze eerder dit jaar nog een andere video in verschillende verleidelijke setjes.

'Mooiste Vrouw van Nederland'

Ook in 2019 konden we genieten van mooie beelden van Jessie Jazz, toen ze benoemd werd tot 'Mooiste Vrouw van Nederland'. Dankzij het eerder benoemde mannenblad FHM500 kunnen we al jaren genieten van pikant beeldmateriaal dat bij deze titel komt kijken. Ook Jessie deed hier in 2019 aan mee en dat leverde fijne kiekjes op.

Een bloedmooie verschijning. En precies dát moet ook presentator Kaj Gorgels zo'n zes jaar geleden gedacht hebben. Hij is namelijk sinds 2018 samen met Jessie. Het stel woont inmiddels al een tijdje samen met hun zoontje Xavier op BN'er eiland Ibiza.

En dan ook nog te bedenken dat Jessie niet de enige reteknappe vrouw in zijn leven is. Met een beste vriendin als Monica Geuze erbij mag je écht in je handjes knijpen. Zij werd overigens in 2021 bekroond tot 'Mooiste Vrouw van Nederland'.

Prima leventje heeft die Kaj Gorgels dus.

Entertainment
  • Instagram, FHM500
  • NL Beeld / Patrick van Emst