Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: vriendin (29) Kaj Gorgels laat zich van alle kanten zien in lingerie

Die Kaj heeft het niet slecht voor elkaar thuis...

Kaj Gorgels

Jessie Jazz Vuijk werd in 2015 benoemd tot Miss Nederland. Daarnaast werd ze in 2019 uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland door het mannenblad FHM. Niet de minste dus, die vriendin van Gorgels.

Niet alleen heeft de 29-jarige bewezen mooi op plaatjes te kunnen staan, ook is ze tegenwoordig succesvol als ondernemer. Zo startte Jessie Jazz een tijdje geleden haar eigen onderneming She Flore. Een plek waar vrouwen elkaar kunnen ontmoeten. "She Flore helpt vrouwen zichzelf te transformeren met live en online masterclasses en events van de beste bewustzijnsexperts van Nederland. Het is een veilige haven voor vrouwen die zichzelf willen ontdekken en er klaar voor zijn alles uit het leven te halen", staat er beschreven op de website. Béétje zweverig wel, maar goed.

Kaj Gorgels

Kaj Gorgels werd vooral bekend met zijn hilarische typetjes die hij op zijn Instagram-pagina 'Kaj'stypetjes' plaatste. Inmiddels is hij wat we noemen een BN'er en is hij nog altijd bekend om zijn humoristische video's. Daarnaast presenteert hij het programma - dat al een tijdje van de buis is - Temptation Island en heeft hij een succesvolle podcast.

Sinds 2018 is Gorgels samen met de bloedmooie Jessie. Inmiddels woont het stel samen op hét Spaanse feesteiland Ibiza. Onlangs werden ze voor het eerst ouders van zoontje Javier. Jessie was voor haar zwangerschap al niet vies van een pikant plaatje op The Gram, dus dat pakt ze - nu ze is bevallen - gewoon weer lekker op.

"Omarmen van alles wat er nu is én jezelf meer gunnen", schrijft het model onder de video. Naast een zweverig tekstje bedankt ze Hunkemöller - het merk waar ze een samenwerking mee heeft - voor het haar helpen herinneren aan 'hoe fijn het is om je lichaam te vieren met een mooi setje'.

Helemaal mooi en gelukkig zijn de temperaturen vaak aangenaam op het Spaanse eiland. Dus dan kunnen we vast snel weer wat beelden verwachten.

Want zo willen we voormalig Miss Nederland natuurlijk wel vaker zien op ons beeldscherm. Of het nou in lingerie is van Hunkemöller of in een bikini op het strand van Ibiza. Allemaal prima joh. En, dikke mazzelaar, die Kaj Gorgels.

Entertainment
  • Instagram, FHM, Wikipedia
  • NL Beeld / Heukers Media