Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gwen van Poorten (34) is uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland (+ foto's)

Waar vorig jaar Romy Monteiro nog met de prijs naar huis ging, is dit jaar de eer aan Gwen van Poorten.

Gwen van Poorten

Ieder jaar roept het mannentijdschrift FHM een Nederlandse dame uit tot 'Mooiste Vrouw van Nederland'. Namen als Monica Geuze, Sylvana IJsselmuiden, Kim Feenstra en Abbey Hoes gingen Gwen al eens voor. En dat zijn zeker vrouwen waarbij je in het rijtje wil komen te staan.

Zoals gewoonlijk trakteert het FHM500 magazine ons op de bijbehorende sexy plaatjes van alle winnaressen. Ja, je leest het goed, niet alleen Gwen ging met een prijs naar huis. Onder andere Sylvie Meis was één van de vrouwen die ook een prijs kreeg tijdens het event op woensdagavond. Zij won de 'Queen of the Century Award. En ook mevrouw Meis trok voor het mannenblad haar kleren uit.

Maar er kan er slechts één écht de winnaar zijn en uitgeroepen worden tot 'De Mooiste Vrouw van Nederland'. En dat is dit jaar de enige echte Gwen van Poorten. De 34-jarige presentatrice laat aan FHM weten het een eer te vinden dat zij is verkozen. "Ik zal nooit over mezelf zeggen dat ik de leukste of lekkerste ben. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je jezelf ook mooi vindt. Dat ik in dat rijtje van winnaressen mag komen te staan, vind ik superleuk."

Alles kwijt

Van Poorten heeft een lastige periode achter de rug. Nadat zij besloot haar verloving te verbreken en alleen verder te gaan, maakte een verhuisbedrijf een enorme fout. Alle bezittingen van Gwen werden door deze fout vernietigt, waardoor Gwen helemaal niets meer in haar bezit had. Ze moest door en begon opnieuw met behulp van het platform TikTok. De presentatrice besloot namelijk om alle eerste stapjes – zoals nieuwe spullen kopen – te filmen en te delen op het populaire platform.

Gelukkig ziet Gwen er inmiddels weer een stuk gelukkiger uit en straalt ze tijdens de shoot met FHM. Wij hopen dan ook dat de komende dagen nog veel meer te zien zal zijn van Van Poorten. Als we de video hierboven moeten geloven, zit er nog genoeg leuks tussen.

FHM500

We noemden natuurlijk al even Sylvie Meis die naast Gwen ook in de prijzen viel, maar niet alleen mevrouw Meis mocht op het podium haar prijs komen halen. Daarom: alle winnaressen op een rijtje:

- Mooiste Sportvrouw: Olympisch atleet Lieke Klaver

- Social Media Queen: Amaka Enem

- Rising Star: Roxy Dekker

- WAG Award: in samenwerking met Voetbalzone: Nazeli Kouki

- Fitgirl Award: in samenwerking met XXL Nutrition: Wendie Vlaar

- Queen of the Century Award: Sylvie Meis

- Mooiste Vrouw van Nederland: Gwen van Poorten

Entertainment
  • FHM 500
  • NL Beeld / Arjo Frank