Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Grote veranderingen bij Expeditie Robinson

Dat Expeditie Robinson dit seizoen niet goed in de smaak valt bij kijkers moge duidelijk zijn. Het lijkt erop dat het programma dit zelf ook door heeft, want komend seizoen gaat zullen er grote veranderingen doorgevoerd worden.

Grot veranderingen bij Expeditie Robinson

Kritiek

Het zou volgens kijkers dit seizoen niet meer draaien om 'echte' Robinsons, maar slechts om sneaky plannetjes en stiekeme bondjes. Twitter ontplofte dan ook toen sterke spelers zoals Tim Coronel, Thomas Berge en Kalvijn eruit werden gestemd tijdens de Eilandraad.

Het programma werd daarnaast óók nog eens beschuldigd van doorgestoken kaart. Tijd voor verandering dus, als het aan de fans ligt. 

Aanpassingen

Bij RTL Boulevard vertelt Nicolette over de aanpassingen die het programma volgend seizoen wellicht zal doorvoeren. “Ieder jaar vernieuwen we bij Expeditie Robinson. Dus er zal ongetwijfeld misschien iets gedaan worden zodat sterke spelers ook een ronde verder kunnen."

Hoe ze dat precies zullen gaan invoeren weet Nicolette nog niet, maar ze heeft al wel een ideetje. "Misschien iets van punten verdienen bij een proef, die je dan in kan zetten als je heel veel stemmen tegen je hebt", aldus de presentatrice.

Hoe Expeditie Robinson er in 2020 echt uit komt te zien, is nog even afwachten!